Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:54 | 23/01/2016

Είδε κι έπαθε να ξεμπλέξει από τους απατεώνες στους οποίους πούλησε ένα αυτοκίνητο, ένας γνωστός επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία μέσω του Διαδικτύου. Ο αγοραστής αποδείχθηκε ικανός πλαστογράφος και τον έπεισε ότι είχε πληρώσει το τίμημα για να πάρει το όχημα, το οποίο... μεταπώλησε!

Ο τσιγγάνος που επικοινώνησε με τον επιχειρηματία όταν είδε την αγγελία, του έκανε... παζάρια και κατέβασε την τιμή από τα 8.000 ευρώ που εκείνος ζητούσε αρχικά στα 6.500 ευρώ. Η συμφωνία προέβλεπε να παραλάβει το αυτοκίνητο μόλις κατέθετε τα χρήματα στην τράπεζα. Όταν ο επιχειρηματίας κατέβασε το αυτοκίνητο στην Αθήνα και ο αγοραστής του έδωσε την τραπεζική απόδειξη που πιστοποιούσε την καταβολή του ποσού, του παρέδωσε το όχημα.

Μόλις πήγε στην τράπεζα, όμως, άκουσε κεραυνοβολημένος τους υπαλλήλους να του λένε ότι χρήματα δεν υπήρχαν, καθώς η απόδειξη καταβολής ήταν... πλαστή! Αμέσως κατέφυγε στην Ασφάλεια, που κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο σε μια μάντρα αυτοκινήτων όπου το είχε ήδη πουλήσει ο τσιγγάνος και το κατέσχεσαν. Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε, όπως και της μητέρας του που συμμετείχε στην κομπίνα, σύμφωνα με το trikalanews.gr. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω του Διαδικτύου και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος κατηγορείται και ο ιδιοκτήτης της μάντρας.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis