Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 07/11/2021

Μία τραγωδία χωρίς τέλος σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά αφού  άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο με τη μηχανή του 22χρονου γιου του .

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο πατέρας ηλικίας 50 ετών (γεννημένος το 1971) προφανώς δανείστηκε τη μηχανή του 22χρονου γιου του (γεννηθείς το 1999) για να πάει μία βόλτα, η οποία ωστόσο έμελλε να είναι η τελευταία του. Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Χρονικό

Ήταν 3:30 τα ξημερώματα όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε αρχικά πάνω σε τοιχίο κι έπειτα σε κολώνα με αποτέλεσμα ο αναβάτης της να εκτοξευθεί και να βρει τραγικό θάνατο. Μάλιστα η σύγκρουση είχε τέτοια σφοδρότητα που η μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Πυροσβεστική όσο και το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο οδηγό της μηχανής αφού, όπως έγινε γνωστό, το σώμα του διαμελίστηκε πλήρως. Συγκεκριμένα έφτασαν στο σημείο δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο έργο τους.

Τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική διενεργούν προανάκριση αναφορικά με τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis