Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 09/08/2015

Στα ίχνη οργανωμένης σπείρας τσιγγάνων και αλλοδαπών κακοποιών οδηγούν τους άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου και του τμήματος Αρχαγγέλου τα στοιχεία από την ιδιαίτερα βίαια ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ιδιοκτητών πρατηρίου καυσίμων μέσα στο σπίτι τους στις Καλυθιές τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 


Οι αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν έριξαν από το κρεβάτι την 53χρονη γυναίκα και την ξυλοκόπησαν αλύπητα ενώ έδεσαν τον 61χρονο σύζυγό της και τον χτυπούσαν για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα. 

Όταν πέτυχαν το σκοπό τους, τους ψέκασαν με σπρέι άγνωστης σύστασης, έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο.

Οι τρεις άγνωστοι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο σαλόνι και άρπαξαν 1.000 ευρώ ενώ από ένα συρτάρι κομοδίνου στο υπνοδωμάτιο άλλα  άρπαξαν 300 ευρώ και τα χρυσά κοσμήματα του ζευγαριού. 

Φαίνεται πως; Οι κακοποιοί γνώριζαν ότι ο 61χρονος είχε φέρει στο σπίτι του τις εισπράξεις από το πρατήριό του και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του. Βρήκαν, όμως, την ευκαιρία να μπουν ανενόχλητοι στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα που είχαν αφήσει ανοιχτή οι ένοικοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου σε κατάσταση σοκ και με τραύματα σε όλο τους το σώμα. 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis