Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 03/12/2021

Το ποσό των 1.500 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα έκλεψε άγνωστος που διέρρηξε σπίτι στον Κολωνό, ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Το ζήτημα είναι γιατί δεν κατάλαβαν τίποτα…

Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (01.12.2021) και ενώ το ζευγάρι κοιμόταν στο διαμέρισμα 4ου ορόφου όπου μένει.

Ο δράστης της διάρρηξης και της κλοπής κατάφερε να παραβιάσει τον σύρτη της εξώπορτας και να μπει στο σπίτι. Με την… ησυχία του, κατάφερε να ψάξει, να βρει και να κλέψει.

Πως κατάφερε να μην καταλάβει τίποτα το ζευγάρι; Το ανδρόγυνο κατήγγειλε πως όταν το επόμενο πρωί ξύπνησαν, είχαν έντονο αίσθημα πως είχαν κοιμηθεί βαθιά αλλά και έντονο κάψιμο στο λαιμό. Γι’ αυτό και πιθανολόγησαν ότι ο δράστης χρησιμοποίησε κάποια ναρκωτική ουσία για να τους αποτρέψει από το να ξυπνήσουν!

Και ενώ το ζευγάρι κοιμόταν, ο δράστης έκανε… ανενόχλητος την έρευνα στο σπίτι τους, βρήκε και πήρε 502 ευρώ,             χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, δυο κάρτες αναλήψεων, τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους και κάποια προσωπικά τους έγγραφα!

Όταν ξύπνησαν, το πρωί της Τετάρτης και είδαν το σπίτι τους ανάστατο και πράγματα να λείπουν αλλά κυρίως νιώθοντας πως κάποιος τους είχε ναρκώσει, το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

newsit.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis