Τρόμος για ραδιοφωνική παραγωγό στο σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμος για ραδιοφωνική παραγωγό στο σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει με ανάρτηση της η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Status, Πέτρα Καρυώτη, η οποία περιγράφει λεπτό προς λεπτό, πως οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού της στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, ενώ παραθέτει και βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού που κατέγραψαν όλες τις κινήσεις των δραστών.

Η κ. Καρυώτη αναφέρει πως πρόκειται για σπείρα άνω των τεσσάρων ατόμων οι οποίοι μάλιστα είχαν βάλει στο στόχο το σπίτι της και το παρακολουθούσαν πριν από δύο μέρες.

Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι διαρρήκτες που μπαίνουν ανενόχλητοι από την εξωτερική πόρτα της αυλής και συνεννοούνται τι θα κάνουν.

Η ίδια όπως αναφέρει βγήκε στην αυλή και άναψε τα φώτα, καθώς οι θρασύτατοι διαρρήκτες χτύπησαν το κουδούνι για να δουν αν είναι κανείς μέσα στο σπίτι , αντελήφθη την παρουσία τους και από τα σκυλιά που γάβγιζαν με την παρουσία ξένων στην αυλή.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία όπως λέει, και το περιπολικό έφτασε στην πόρτα του σπιτιού της μετά από 5 λεπτά, ενώ κινητοποιήθηκαν και οι γείτονες της.

Η ίδια καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί  και να αναφέρουν οτιδήποτε περίεργο, εκτός της καθιερωμένης ρουτίνας στη γειτονιά, στους διπλανούς τους.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Καρυώτη

ΠΡΟΣΟΧΗ !!
 
Μπαίνω στη διαδικασία να κοινοποιήσω δημόσια απόσπασμα από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού μου διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διάρρηξης στο Νέο Ρύσιο και στην ευρύτερη περιοχή!
 
Εχθές, Τετάρτη, στις 8.15 περίπου και ενώ είχε πανσέληνο με αρκετό φως και δεν ήταν ιδιαίτερα αργά, άγνωστοι μπήκαν στην είσοδο του σπιτιού μου ενώ ήμασταν εντός οικίας .Να σημειώσω προτού κάποιος σχολιάσει: Μα γιατί ήταν ξεκλείδωτη η πόρτα της αυλής σου?Είχε 5 λεπτά νωρίτερα φύγει ο 13χρονος γιος μου για μάθημα Αγγλικών.Την άφησε ξεκλείδωτη. Οι ύποπτοι ( τρεις στον αριθμό ) δεν είδαν ιδιαίτερη κινητικότητα στο σπίτι (δούλευα στον πάνω όροφο , ενώ τα παιδιά μου διάβαζαν) και αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους.
 
Το ανησυχητικό της όλης κατάστασης είναι ότι πρόκειται για σπείρα άνω των 4 ατόμων. Αν δείτε προσεκτικά στο βίντεο ο ένας μιλάει στον ασύρματο με άλλους.
Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι επειδή έχω κάμερες με καταγραφικό και σκυλιά αντιλήφθηκα άμεσα την παρουσία τους. Η μεγάλη μου βλακεία είναι ότι βγήκα στην αυλή μόνη μου αφήνοντας ορθάνοικτη την πόρτα του σπιτιού μου.Κάλεσα άμεσα την Αστυνομία η οποία σε μόλις 5 λεπτά έφθασε στην πόρτα του σπιτιού μου.Δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας εκείνη τη στιγμή ωστόσο ήθελα να τους δείξω το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες μου.
 
Γιατί σας τα λέω όλα αυτά? Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι!
 
-Να έχετε τη προσοχή σας! Δυστυχώς αν και λέμε δεν θα συμβεί αυτό σε μένα, ειδικά τέτοια ώρα μάλλον λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο. Οτιδήποτε περίεργο, εκτός της καθιερωμένης ρουτίνας στη γειτονιά, ενημερώνουμε τους διπλανούς μας. Εκ των υστέρων έμαθα ότι το σπίτι μου το παρακολουθούσαν την Τρίτη. Αν είχα ενημερωθεί θα ήμουν προετοιμασμένη. Για αυτό μιλάτε με τους γείτονες σας. Ακόμη και αν δεν τους γνωρίζετε, δημιουργείστε σχέσεις οικειότητας. Ζούμε σε σκληρές εποχές. Χρειαζόμαστε συμμάχους.
 
-Βάλτε κάμερες. Λειτουργούν αποτρεπτικά! Αγαπάει ο Θεός λένε τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη .Οι δράστες δεν υπολόγισαν τις πίσω κάμερες που κατέγραψε τις κινήσεις τους και τους είδε να μπαίνουν στο αυτοκίνητο.Το υλικό είναι διαθέσιμο στην Αστυνομία.
 
-Ενημερώστε τους φίλους και τις οικογένειες σας στη γύρω περιοχή.Δεν ξέρω αν θα χτυπήσουν άμεσα πλέον το Νέο Ρύσιο .Επειδή υπάρχει κινητικότητα της Αστυνομίας μπορεί να πάνε στα γύρω χωριά
 
-Δείτε το βίντεο και κοιτάξτε μήπως αναγνωρίσετε στοιχεία που δεν τα δώσατε σημασία σε δικές σας αντίστοιχες περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το 100 ή στείλτε μου μήνυμα.
 
-ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ!Από χαζομάρα, εντελώς αυθόρμητα βγήκα έξω χωρίς να πονηρευτώ!Πρώτα η ασφάλεια σας!
 
-Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία. Το τελευταίο διάστημα, όλοι κάνουμε την κριτική του καναπέ. Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που ασκούν κοινωνικό λειτούργημα πολύ πάνω από τις δυνάμεις τους. Οι αστυνομικοί κάνουν άψογα τη δουλειά τους. Απλά είναι λίγοι ως δυναμικό για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε όσα συμβαίνουν στην χώρα μας παράλληλα.
 
-Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γειτονιά μου. Σπουδαίο πράγμα να αισθάνεσαι ασφαλής ακόμη κι όταν πάνε να σου διαρρήξουν το σπίτι. Πρώτα κάλεσα τον Χάρη και τον Άγγελο και μετά την Αστυνομία να φανταστείτε. Αυτές οι σχέσεις χτίζονται λιθαράκι λιθαράκι. Δοκιμάστε το..
 
Το σεντονάκι αυτό που διαβάσατε φυλάξτε το. Δεν με κυρίευσε ο φόβος. Τουναντίον. Με πείσμωσε για να αντιδράσω ψύχραιμα. Και να προειδοποιήσω όσους μπορώ. Δεν είναι άσχημος ο κόσμος. Είναι μερικοί απλά που προσπαθούν να μας χαλάσουν την ζαχαρένια μας...
 
ΥΓ. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς βιώσατε πολύ πιο τρομακτικές καταστάσεις από τη δική μου. Νιώθω ευγνώμων που τελείωσε τόσο απλά όλο αυτό...
 
Καλημέρα!