Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:50 | 16/09/2015

Με ποδοσφαιρικούς όρους μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τις εκλογές της Κυριακής, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι «SBC».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να περιγράψει το σκηνικό της εκλογικής «μάχης» της Κυριακής τόνισε ότι «Είναι σαν να παίζουμε εκτός έδρας, με την έννοια ότι ο διαιτητής δεν παίζει 50-50 και είναι σαν να παίζουμε και με παίκτη λιγότερο».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός στην ερώτηση:

«Κάνατε εκλογικές αναμετρήσεις και τις έχετε κερδίσει όλες. Κάποιοι λένε ότι έχει άστρο ο Τσίπρας. Γι’ αυτή την εκλογή, την κρίσιμη της Κυριακής, πιστεύετε ότι την κερδίζετε από τα αποδυτήρια, για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους,  ή ότι παίζετε εκτός έδρας και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα;», απάντησε:

«Εκτός έδρας παίξαμε σε όλες τις αναμετρήσεις. Και σε αυτή παίζουμε εκτός έδρας με την έννοια ότι ο διαιτητής δεν παίζει 50-50, εάν θεωρήσουμε ότι διαιτητής είναι το σύστημα των ΜΜΕ το οποίο ενημερώνει τον κόσμο. Αλλά, ξέρετε,  καμιά φορά υπάρχουν ομάδες, που πεισμώνουν και παίζουν καλύτερα όταν ο διαιτητής δεν σφυρίζει 50-50. Εμείς ανήκουμε σε αυτές τις ομάδες».

Ο δημοσιογράφος σχολίασε χαρακτηριστικά «Στο δημοψήφισμα, πάντως, σίγουρα δεν έπαιξε» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει «Αυτό είναι γεγονός… και εν πάσει περιπτώσει εγώ θέλω σας πω ότι αισθάνομαι ότι ειδικά σε αυτή τη μάχη, είναι σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και παρόλα αυτά, να παίζουμε πολύ καλή μπάλα και να καθαρίζουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».


http://www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis