Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
16:45 | 15/11/2014

«Άστραψε και βρόντηξε» ένας ηλικιωμένος κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με δυο γείτονές του σε μια γειτονιά του Πύργου Ηλείας.

Και όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και η…  κυνηγετική καραμπίνα που είχε μαζί του με την οποία άρχισε να πυροβολεί στον αέρα σκορπίζοντας τον πανικό!

Ο… θερμόαιμος 80χρονος είχε προσωπικές διαφορές με έναν 69χρονο και τον 41χρονο γιο του και προκάλεσε αρχικά φραστικό επεισόδιο σε βάρος τους. Όμως, όταν «φούντωσε» ο καυγάς, φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε με το όπλο τους δύο γείτονές του ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Πατέρας και γιος ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο του επεισοδίου όπου φόρεσαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο δράστη.

Ο 80χρονος παρέδωσε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε, ενώ κατασχέθηκε και άλλο ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε χωρίς τη νόμιμη άδεια. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για απειλή, εξύβριση, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πηγή:trelokouneli.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis