Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:09 | 04/09/2016

Tα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Κουτσαντώνη» βρίσκονται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1965 με εννέα σύγχρονα διδακτήρια σε όλη τη Πάτρα.

Επί 51 χρόνια παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε μαθητές, σπουδαστές, ενηλίκους και εργαζόμενους, διδάσκοντας Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ρωσικά και Τουρκικά.

 

 

10 ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Τα φροντιστήρια Κουτσαντώνη αποτελούν τη κορυφαία επιλογή γονέων και μαθητών για την ουσιαστική εκμάθηση ξένων γλωσσών .

 

51 χρόνια πρωτοπορία στη ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Πρωταγωνιστούμε στην ξενόγλωσση εκπαίδευση με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1965. Οι παλιοί μας μαθητές έχουν γίνει γονείς και σήμερα μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Επί 51 χρόνια, τα προγράμματα σπουδών, πρωτότυπα και καινοτόμα, έχουν παράγει χιλιάδες επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πτυχίων Ξένων Γλωσσών που αποτελούν και την απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας.

 

Αποκλειστική χρήση της Αγγλικής από την πρώτη μέρα.

Διαφέρουμε χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ξένη γλώσσα από την πρώτη μέρα εφαρμόζοντας την Άμεση Μέθοδο Διδασκαλίας (Direct Method). Οι μαθητές παροτρύνονται να μην χρησιμοποιούν τα Ελληνικά. Έτσι, μαθαίνουν να σκέφτονται  και να επικοινωνούν στην ξένη γλώσσα χωρίς την παρέμβαση της μητρικής γλώσσας.

 

Έμπειρο καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό.

Στα Φροντιστήριά μας διδάσκουν Έλληνες  και ξένοι καθηγητές, άριστα καταρτισμένοι με Πανεπιστημιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους. Δεν σταματάμε όμως εκεί. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή κατάρτιση  και επιμόρφωση του προσωπικού πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και σε θέματα όπως μεθοδολογία, ψυχολογία μαθητών κτλ.

 

Σύγχρονα διδακτήρια σε κάθε γειτονιά.

Για να μειώσουμε τον χρόνο μετακίνησης  γονέων και μαθητών, βρισκόμαστε κοντά σας με εννέα σύγχρονα εκπαιδευτήρια, στρατηγικά τοποθετημένα ώστε να αγκαλιάζουν τη πόλη της Πάτρας. Όλα βρίσκονται πάντα κάτω από την εποπτεία της Κεντρικής Διεύθυνσης όπου και γίνεται η συνολική οργάνωση και διοίκηση των κέντρων.

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, συνδυάζοντας την ποιοτική εκπαίδευση με τη παροχή υψηλών υπηρεσιών και στις εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό των σχολείων. Καινοτομούμε με σύγχρονες, μοντέρνες  εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία στην εκπαίδευση που κάνουν το μάθημα ευχάριστο για μαθητές και καθηγητές.

 

Μέθοδοι διδασκαλίας / Σύγχρονη εκπαιδευτική τεχνολογία.

Η σύγχρονη εκπαιδευτική τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τον καθηγητή και τον μαθητή, καθιστά το μάθημα ευκολότερο κι ενδιαφέρον και προκαλεί τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες και να μην αποτελεί μία ακόμα βαρετή μαθησιακή διαδικασία. Η διδασκαλία της ύλης από τον καθηγητή συμπληρώνεται  με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα (Διαδραστικοί πίνακες, βιντεομαθήματα, χρήση εποπτικών μέσων, Ε-books, tablets και προγράμματα multimedia). Αλλά η εξέλιξη βρίσκεται και στα χέρια των μαθητών που μπορούν να μάθουν και να εξασκήσουν την ξένη γλώσσα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φροντιστηρίου μας αλλά και της εκπαιδευτικής πλατφόρμας English Attack. Η μέθοδος Blended –learning που περιλαμβάνει μάθηση και στην αίθουσα αλλά και στο σπίτι, συνδυάζει άριστα την εμπειρία και την μεταδοτικότητα του καθηγητή με την νέα τεχνολογία.

 

Εξατομικευμένη διδασκαλία.

Ο κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά σαν προσωπικότητα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, με διαφορετικούς μαθησιακούς στόχους αλλά και το πιο σημαντικό με διαφορετικό στυλ μάθησης. Οι καθηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την μέθοδο του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού,(NLP). Έτσι, γνωρίζοντας τον μαθησιακό τύπο του κάθε μαθητή μπορούν να διαφοροποιήσουν την διδασκαλία τους και να εξασφαλίσουν ότι ο κάθε μαθητής μαθαίνει με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα προσεγγίζοντας τον σύμφωνα με το μαθησιακό του προφίλ.

 

Ολιγομελή τμήματα.

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή αλλά και ομοιογενή, με μαθητές όχι μόνο της ίδιας ηλικίας αλλά και του ίδιου επιπέδου γνώσεων. Ο αριθμός μαθητών ανά τάξη είναι αυστηρά καθορισμένος , ώστε να εξασφαλίζεται η αναγκαία γλωσσική επικοινωνία μεταξύ των μαθητών. Λειτουργούν τμήματα απλά, εντατικά και ταχύρυθμα, φοιτητικά και τμήματα ενηλίκων καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα  (ενός ατόμου).

 

200 πτυχία κάθε χρόνο.

Η απόδειξη της υπεροχής μας και της άριστης εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθούμε είναι η απόκτηση άνω των 200 πτυχίων κάθε χρόνο από τους μαθητές μας που αριστεύουν στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πτυχία σε όλες τις γλώσσες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων κάθε χρονιά φτάνουν και το 100% επιτυχία. Οι μαθητές μας όχι μόνο μιλούν άριστα την γλώσσα αλλά φτάνουν πάντα τον στόχο τους, την απόκτηση του πτυχίου που επιθυμούν.

Μπορείτε να δείτε την λίστα με τους επιτυχόντες μαθητές μας, πατώντας εδώ.

 

Επιπλέον προνόμια και παροχές για τους μαθητές μας.

·         Δεν προσφέρουμε μόνο διδασκαλία ξένων γλωσσών αλλά ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης με προνόμια και παροχές για τους μαθητές μας.

·         Δωρεάν εξάσκηση της  γλώσσας σε υπολογιστές και tablet με προγράμματα multimedia.

·         Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.

·         Δωρεάν πρόσβαση στο Internet.

·         Δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη με DVD χωρίς υπότιτλους.

·         Εκπαιδευτικά ταξίδια και εκδρομές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

·         Δωρεάν εξάσκηση και βελτίωση μέσα από extra listening practice, Grammar clinic.

·         Mock exams (διαγωνίσματα προσομοίωσης) πριν τις εξετάσεις.

·         Oral interview practice (προσομοίωση προφορικής εξέτασης) με επίσημη native speaker εξετάστρια.

·         Συμμετοχή σε εορταστικές εκδηλώσεις όπως Christmas Carol Concert, Summer Fun Festival.

·         Συμμετοχή σε φιλανθρωπικές και οικολογικές δράσεις.

 

Άριστη επικοινωνία με γονείς.

Οι μαθητές εξετάζονται σε τακτά διαστήματα ώστε να μπορούν οι γονείς να είναι ενημερωμένοι για την πρόοδο των παιδιών τους καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο γονέας εκτός από τις καθιερωμένες συναντήσεις καθηγητών – γονέων και την επίσημη ενημέρωση τους κάθε τρίμηνο με δελτία προόδου ,  μπορεί να ενημερωθεί οποιαδήποτε μέρα επιθυμεί για την πρόοδο του παιδιού του. Επιπλέον υπάρχει καθημερινή προσωπική επικοινωνία, σχετικά με απουσίες ή θέματα απόδοσης – επίδοσης των μαθητών.

 

Συνεχής ενημέρωση και βελτίωση.

Η διαρκής ενημέρωσή μας πάνω στα νέα βιβλία, νέες ιδέες και νέες εξελίξεις, μας επιτρέπει να ανανεωνόμαστε και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας προς όφελος των μαθητών μας.

 

Logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ξενόγλωσσος Οργανισμός Κουτσαντώνη

Γούναρη 35, Πάτρα

2610222648
2610273925

[email protected]

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.koutsantoni.gr

                   facebook         XenesGlossesKoutsantoni

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis