Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 18/12/2014
 
To  υποπολυβόλο CZ SCORPION EVO 3 A1 σε διαμέτρημα  9Χ19 είναι κατάλληλο για πολλές χρήσεις και είναι ένα ελαφρύ αυτόματο όπλο της κατηγορίας PDW. Στη βασική του έκδοση είναι εξοπλισμένο με ένα πτυσσόμενο κοντάκι  που επιτρέπει τις βολές και από τον ώμο. Το δραστικό βεληνεκές με βολές από τον ώμο είναι μέχρι την απόσταση των 250 μ.  , και από  το ένα χέρι μέχρι και 50 m. Όταν το τελευταίο φυσίγγιο βγει από τη γεμιστήρα το κλείστρο  παραμένει ανοιχτό. Δεν είναι απαραίτητα τα εργαλεία για την συνήθη συντήρηση αποσυναρμολόγησης. Το χαμηλό βάρος και οι μικρές διαστάσεις διευκολύνουν  την  κρυφή μεταφορά και τη χρήση σε χώρους με πολύ περιορισμό (όταν χρησιμοποιείται σε επιχειρησιακή χρήση από σώματα ασφαλείας και στρατιωτικές δυνάμεις).
 
Χαρακτηριστικά στοιχεία αυτού του όπλου είναι, η καλή ισορροπία που καθιστά γρήγορη και εύκολη τη σκόπευση, η υψηλή ακρίβεια της βολής, η μεγάλη διάρκεια ζωής και  η υψηλή λειτουργική αξιοπιστία κάτω από διάφορες συνθήκες μάχης. Το σχετικό πλεονέκτημα έγκειται στα  αμφιδέξια χειριστήρια και στις πολλές ράγες Picatinny για εγκατάσταση αξεσουάρ.
 
Αυτό το υποπολυβόλο έρχεται σε μια πλαστική θήκη. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο διπλής στήλης  γεμιστήρες  με δυναμικότητα 30 φυσιγγίων, αορτηριούχους για τοποθέτηση αορτήρα, και κιτ καθαρισμού. Σε μια ειδική παραγγελία το όπλο μπορεί να εφοδιάζεται με εξαρτήματα όπως σιγαστήρα, γεμιστήρα χωρητικότητας 20 φυσιγγίων, καταδείκτη λέιζερ, τακτικές  λαβές, σκοπευτικά κόκκινης  κουκκίδας, και άλλα οπτικά.
 
 
ΠΗΓΗ: guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis