Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:20 | 30/12/2014

 

Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης διοργανώνεται, σήμερα (30.12.2014), το απόγευμα (18:00 ώρα), από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας σε συνεργασία με την Τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Μεσολογγίου.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι ομάδες των Τοπικών Διευθύνσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. (International Police Association) Αχαΐας, Ακαρνανίας, Αιτωλίας καθώς και η ομάδα Χαρίλαου Τρικούπη του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού, προκειμένου να προσφερθούν στην οικογένεια αστυνομικού που έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια, ως οικονομική ενίσχυση.

Σημειώνεται ότι, δεν θα υπάρχει τιμή εισιτηρίου, αλλά συμβολική καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού ως αντίτιμο, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού.

Στο πλαίσιο των αγώνων, θα υπάρξει διαγωνισμός επίδειξης ικανοτήτων, θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά κύπελλα και στο τέλος θα ακολουθήσει μικρή εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών στο Μεσολόγγι.

 

http://www.patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis