Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:19 | 09/10/2021
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, αυτό για το οποίο κατηγορείται μία Ουγγαρέζα πρώην πορνοστάρ. Η 44χρονη γυναίκα, συνελήφθη ως ύποπτη για φόνο, αφού φέρεται να μαχαίρωσε τον δίχρονο γιο της μέχρι θανάτου και άφησε το πτώμα του σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ στην Ιταλία.
 
Η Καταλίν Ερτσεμπετ Μπράντακς, βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, καθώς φέρεται να σκότωσε τον μόλις δύο ετών γιο της, Άλεξ Γιουχάζ. Η πρώην ηθοποιός πορνό και χορεύτρια νυχτερινών κέντρων πήγε σε υποκατάστημα πασίγνωστης εταιρείας σούπερ μάρκετ στη μικρή πόλη Citta della Pieve στην κεντρική ιταλική περιοχή Ούμπρια το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, φέρεται να μπήκε στο σούπερ μάρκετ φωνάζοντας βοήθεια καθώς τοποθέτησε το ματωμένο σώμα του γιου της πάνω από έναν πάγκο ταμείου. Ο Άλεξ διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός στο σημείο αφού βρέθηκε με εννέα τραύματα στο στήθος και το λαιμό.
 
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τη μητέρα του φρόντισε ιατρικό προσωπικό που έφτασε εκεί, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία αφού βρέθηκε ένα μαχαίρι στην τσάντα της.
 
Μια σειρά αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένης της μπλούζας του μικρού παιδιού, η οποία είχε εννέα τρύπες, και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν αργότερα το ίδιο βράδυ σε ένα κοντινό παραμελημένο κτίριο.
 
Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνάς της. Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έλεγξε η αστυνομία δεν αποκάλυψαν άλλους υπόπτους που ήταν παρόντες στον τόπο του εγκλήματος, εκτός από τη μητέρα του παιδιού.
 
Το ίδιο το έγκλημα δεν καταγράφηκε στην κάμερα, αλλά η γυναίκα έχει καταγραφεί τόσο κατά την άφιξη όσο και την έξοδο από το σημείο. Η αστυνομία πιστεύει ότι η Μπράντακς ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του Άλεξ, Νόρμπερτ Γιουχάζ, με τον οποίο χώρισε και του είχε παραχωρηθεί η κηδεμονία από ένα ουγγρικό δικαστήριο τον περασμένο μήνα.
 
Λέγεται ότι η μητέρα έφυγε στην Ιταλία με τον Άλεξ τον Σεπτέμβριο μετά την απόφαση. Ο Γιουχάζ φέρεται να ειδοποίησε τις ουγγρικές αρχές αφού η φωτογραφία με τον νεκρό γιο του στάλθηκε στο κινητό του τηλέφωνο μέσω WhatsApp από την Μπράντακς λίγο πριν πάει στο σούπερ μάρκετ μεταφέροντας το σώμα του αγοριού.
 
Μετά τη σύλληψή της, η γυναίκα ανακρίθηκε και αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον της, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγοντας επανειλημμένα στην αστυνομία: «Δεν σκότωσα τον γιο μου».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε τρεις αντιφατικές εκδοχές των γεγονότων προτού επιλέξει να παραμείνει σιωπηλή με τη συμβουλή του δικηγόρου της, Ενρίκο Ρεντζόνι. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε φυλακή στην κοντινή πόλη Περούτζια.
 
Η ύποπτη ζούσε στην πόλη Chiusi Scalo της Τοσκάνης, στο σπίτι ενός άνδρα που είχε διαχειριστεί το κλειστό πλέον νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν και με τον οποίο είχε διατηρήσει επαφή. Έχει επίσης έναν γιο 18 ετών, ο οποίος ζει στην Ουγγαρία και του οποίου ο πατέρας είναι νεκρός. Η έρευνα συνεχίζεται.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis