Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:45 | 21/10/2017

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) γύρω στις 18:30 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, στον 2ο όροφο του, στο χώρο του κυλικείου.

Το κτίριο του Μεγάρου εκκενώθηκε γρήγορα, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες, ενώ αμέσως βρέθηκαν εκεί τρία πυροσβεστικά οχήματα, που επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτιά. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πριν από λίγη ώρα μετέφερε για προληπτικούς λόγους έναν συμπολίτη μας στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, που όλα δείχνουν ότι ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε γρήγορα, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία σχετικά με τα αίτιά που την προκάλεσαν.

"Ευτυχώς με την Χάρη του Προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου, η φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από την Π. Υ. Κομοτηνής χωρις να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα. Άμεση και επιτυχής ήταν και η αντίδραση όλων των αστυνομικών που βρισκόταν την στιγμή εκείνη στο κτίριο, ώστε άπαντες οι ευρισκόμενοι εντός αυτού να βγουν με ασφάλεια .

Προληπτική η μεταφορά του συναδέλφου στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μου και στους πυροσβέστες για τα άμεσα αντανακλαστικά τους! !!!!", ανέφερε η πρόεδρος της ΕΑΥΝ Ροδόπης, Σταυρούλα Τζατζανά.

ΦΩΤΟ: xronos.gr

thrakikiagora.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis