Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 02/02/2020

Άλλη μια επιτυχία για τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που επιβεβαιώνουν καθημερινά πως θα είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη, οποτεδήποτε και οπουδήποτε τους ζητηθεί, με  υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Παραθέτουμε την περιγραφή του περιστατικού, η οποία εστάλη στη σελίδα μας στο fb από αναγνώστη του Policenet.gr:

Ξημερώματα Σαββάτου στο Κερατσίνι, οι Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. του Πειραιά λαμβάνουν σήμα για άτομο σε οικία που έχει προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας, επιχειρώντας να κόψει τον λαιμό του με μαχαίρι, σύμφωνα πάντα με την καλούσα.

Καταφθάνοντας εντός ολίγων λεπτών οι ομάδες στο σπίτι που έγινε η κλήση,  αντικρύζουν αιμόφυρτο έναν αλλοδαπό και την ημεδαπή φίλη του να προσπαθεί να τον συνεφέρει αναμεσά σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως οι αστυνομικοί ανέλαβαν δράση, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο νεαρό, προσπαθώντας να σταματήσουν την αιμορραγία στον λαιμό του.

Έργο δύσκολο, καθώς ο νεαρός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ψυχοφάρμακων και δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος.

Ένας εκ των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. ήταν εξοπλισμένος με υλικά πρώτων βοηθειών, αιμοστατικές γάζες και επιθέματα και έτσι ο νεαρός κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, μέχρι να καταφθάσει από το Θριάσιο Νοσοκομείο το ΕΚΑΒ, μαζί με τον χειρουργό ιατρό που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε υπηρεσία και να μεταφερθεί ασφαλής στο νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε λίγες ημέρες ξεκινάει κύκλος Εκπαιδευτικών σεμιναρίων Ψυχοπαθολογίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis