Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:56 | 17/07/2015

Βαριά οπλισμένοι γυρνούσαν στους δρόμους του Παγκρατίου το απόγευμα της Πέμπτης τέσσερις Έλληνες κακοποιοί που τουλάχιστον δύο εξ αυτών έχουν απασχολήσει το 2012 τις Αρχές για τις σχέσεις τους με την διαβόητη «Greek Mafia» των τριών «Νονών».

Εντελώς τυχαία, περιπολία αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκε στη συμβολή των οδών Υμηττού και Αρρύβου στο ύψος του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, ένα τζιπ μάρκας TOYOTA RAV4, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις σωματώδεις άντρες που κρίθηκαν ύποπτοι. Αμέσως, οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαβίβασαν στο κέντρο επιχειρήσεων τα στοιχεία του οχήματος και το ακινητοποίησαν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο από τους αστυνομικούς, βρέθηκε μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών μάρκας CZ, με γεμάτο γεμιστήρα και στο πορτ παγκάζ ένα υποπολυβόλο ναυτικού τύπου MP5 επίσης των εννέα χιλιοστών, με γεμιστήρα άνευ φυσιγγίων, όμοιο με τα υποπολυβόλα που χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που στο μεταξύ είχαν ακινητοποιήσει τους τέσσερις σωματώδεις άντρες, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

Την έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθεί ο ρόλος και η ...«αποστολή» των τεσσάρων μπράβων, την έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες που όλοι έμεναν στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας του Κορυδαλλού κλπ., εμφανίζονται στο παρελθόν να δραστηριοποιούνται σαν «ανεξάρτητοι», παίρνοντας «δουλειές» όμως για ηχηρά ονόματα της «Greek Mafia».

http://news247.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis