Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 23/01/2015

 

    Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ιωάννη Μαθιουδάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας  την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών.    

    Με την ευκαιρία της εκδήλωσης δόθηκαν οικονομικές ενισχύσεις ύψους 22.000 €.

     Στην εκδήλωση μαςβραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα  ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»για το ανεκτίμητοκοινωνικό έργο και την προσφορά ζωής στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνοκαι δόθηκε το συμβολικό ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 €), βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα το επίτιμο μέλος του ομίλου μας κ. Κων/νος Βασιλόπουλος, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα ο Διευθυντής Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των πεσόντων στο καθήκον  Αστυνομικών, ΑνθυπαστυνόμουΜαρτζακλή Βασίλειου, Αστυφύλακα Χριστοδουλίδη Αναστάσιου και Ειδικού Φρουρού Κατσιώνη Δημήτριου. καθώς και οικονομική ενίσχυση δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €) σε κάθε οικογένεια.

     Σε τέσσερις σοβαρά τραυματισθέντες Αστυνομικούς δόθηκε το χρηματικό βοήθημα των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ  (2.500 €) στον καθένα:  Στάθη Λαζαρίδη, Απόστολο Γιαννούλη, Κων/νο Καράδοντο, Σοφία Ψυχογιού.

     Σε ορφανά παιδιά Αστυνομικών οικογενειών δόθηκε το χρηματικό βοήθημα των 2.000 €

    Βραβεύτηκε η Ε.Κ.Α.Μ. και ο επόπτης των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Αττικής.

   Βραβεύτηκαν 14 Αστυνομικοί οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλων ζήλο,  θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος  και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας.

     Επίσης δόθηκαν 15 τιμητικά διπλώματα με αντίστοιχα χρηματικά βραβεία των 200 €, σε αριστούχους μαθητές παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σε ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.                

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Υφυπουργός Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα, οι βουλευτές: κ. Νικήτας Κακλαμάνης,κ. Άννα Καραμανλή,  ο κ. Βασίλειος Καπερνάρος, ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο υποψήφιος βουλευτήςκ. Χρήστος Κονταρίδης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος κ. Σπυρίδων Παπασπύρου, ο επίτιμος προϊστάμενος επιτελείου του αρχηγείου αντιστράτηγος ε.α. κ. Στέφανος Σκότης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής υποστράτηγος κ. Κων/νος Μιχαιρίνας, ο Υποναύαρχος Π.Ν. κ. Σπυρίδων Δημητρίου, ο βοηθός Γ.Α.Δ.Α ταξίαρχος κ. Διονύσιος Λουκόπουλος, ο Δ/ντης Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών ταξίαρχος κ. Γεώργιος Αρκουμάνης, ο Δ/ντης Υποδ/νσης Ασφάλειας Δυτ.Αττικής Α/Δ κ. Δημήτριος Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος ΣΕΦΕΑΑ κ. Βασίλειος Ντούμας, ο εκπρόσωπος της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά αντιστράτηγος ε.α. κ. Γεώργιος Πηγαδιώτης, ο πρόεδρος ΠΟΑΣΣΑ υποστράτηγος ε.α. κ. Σπυρίδων Ασημακόπουλος, και  πολλοί άλλοι αξιωματικοί, αστυνομικοί  και πλήθος κόσμου.

     Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Λίτσα Νιαρχάκου.

 

 

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  - ΕΔΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΘΗΒΩΝ & ΑΡΚΑΔΙΟΥ 3  –  ΤΗΛ/ΦΑΞ : 210-5900181

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis