Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:01 | 01/01/2024

Το Policenet.gr εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους αστυνομικούς  που και απόψε βρίσκονται στο πόστο τους κάνοντας το καθήκον τους.

Χρόνια πολλά στις φρουρές των κρατητηρίων όλης της χώρας, στους Αστυνομικών των Ο.Π.Κ.Ε, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΖΗΤΑ, στα πληρώματα της Αμέσου Δράσεως και σε εκείνους που εκτελούν υπηρεσία στο ΚΕΝΤΡΟ.

Χρόνια πολλά στους αστυνομικούς των Διμοιριών της ΕΛ.ΑΣ. που και φέτος αντιμετώπισαν τόσες δυσκολίες και παντού τα κατάφεραν.

Χρόνια πολλά στους αστυνομικούς της Τροχαίας, των Αστυνομικών Τμημάτων, των Αστυνομικών Σταθμών και των Τμημάτων Ασφαλείας όλης της χώρας, στους αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία στα αεροδρόμια, στους αστυνομικούς όλων των Κεντρικών Υπηρεσιών, στους Επόπτες Αξιωματικούς και στους αστυνομικούς όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων που έχουν βάρδια απόψε.

Χρόνια πολλά σε όλους τους αστυνομικούς που απόψε δεν βρίσκονται με την οικογένεια τους γιατί πρέπει να εκτελέσουν το καθήκον τους, ωστε όλα να κυλήσουν ομαλά και απολύτως φυσιολογικά για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Χρόνια πολλά και θερμές ευχές και στους Λιμενικούς, τους Πυροσβέστες και τους Στρατιωτικούς μας που και εκείνοι αυτή τη στιγμή έχουν υπηρεσία και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πατρίδα μας!!

Οι ένστολοι όλων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η πραγματική μας ασπίδα μπροστά σε κάθε κίνδυνο. Δυστυχως ότι και να γράψουμε γι' αυτούς είναι "φτωχό" και δεν μπορεί να αποδώσει το μέγεθος της καθημερινής προσφοράς τους.

Όπως διαπιστώνετε από τις  παραπάνω γραμμές είναι πολλοί εκείνοι που εργάζονται απόψε (η λίστα θα έπρεπε να περιλαμβάνει ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ, ζητάμε συγνώμη για όσους δεν μπορέσαμε να αναφέρουμε),  για να διασφαλιστούν αγαθά και υπηρεσίες που κάποιοι εσφαλμένα θεωρούμε ως δεδομένες...!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis