Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:17 | 05/09/2021

Λίγο έλλειψε να συμβεί το χειρότερο σε ένα ατύχημα που κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα συμβεί. Ο λόγος για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε περιοχή του χωριού Σαβάλια Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου πέντε το πρωί όταν ένας 58χρονος άκουσε θορύβους έξω από το σπίτι του και τα σκυλιά να γαβγίζουν επίμονα. Πήρε το φλόμπερ του και βγήκε στο μπαλκόνι του για να ρίξει ένα πυροβολισμό στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσει τους πιθανούς δράστες…

Οι γονείς του που διαμένουν στο ισόγειο άκουσαν τον πυροβολισμό και η 91χρονη μητέρα του ανέβηκε στο μπαλκόνι του γιου της να δει τι είχε συμβεί.

Ο γιος ετοιμαζόταν να γεμίσει ξανά το φλόμπερ για να ρίξει ακόμα μια βολή, όταν από λάθος το όπλο εκπυρσοκρότησε, πέτυχε τη μητέρα του και την τραυμάτισε ευτυχώς σε σημείο που δεν ήταν επικίνδυνο για τη ζωή της.

Ο γιος σοκαρισμένος προσπάθησε να βοηθήσει τη μητέρα του και την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γ.Ν. Πύργου.

 

www.ilialive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis