Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:36 | 19/01/2015

 

Ψήφος - γιοκ για τους στρατιώτες μονάδας στον Έβρο, σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.

Οπως υποστηρίζουν “μια μέρα χρειάστηκε για να παραβιαστεί η σχετική διαταγή του ΓΕΕΘΑ που ενημέρωνε όλο το προσωπικό για το τι ακριβώς προβλέπεται ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του προσωπικού στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Επισημαίνεται ότι πλέον της παραπάνω διαταγής έχει εκδοθεί και νεότερη από το ΓΕΕΘΑ προς όλους τους εμπλεκόμενους με την οποία καθορίζεται η πιστή εφαρμογή και υλοποίηση των ως άνω διατασσομένων”.  


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

«Η διοίκησης της μονάδα 50 ΠΕΑ/ΑΠ στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου αποφάσισε ότι δεν θα δώσει άδεια σε κανένα φαντάρο για τις εκλογές παρά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ. Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα η μονάδα ενημέρωσε φαντάρους και στελέχη σχετικά με τις προβλεπόμενες άδειες των εκλογών και τη διαδικασία και όλοι συμπλήρωσαν υπεύθυνες δηλώσεις όπου δήλωναν την επιθυμία τους να ψηφίσουν εκεί που είναι εγγεγραμμένοι ή να ψηφίσουν στους καταλόγους ετεροδημοτών στο Κουφόβουνο.

Ο Διοικητής κατόπιν ξεκαθάρισε ότι (προφανώς) δε θα μπορούν να πάρουν όλοι άδειες, άλλα θα παραμείνουν στη μονάδα όσοι είναι απαραίτητοι για να εκτελούνται οι υπηρεσίες. Βέβαια αυτό στην περίπτωση των φαντάρων της μονάδας σημαίνει πρακτικά ότι μπορούν να λείψουν περίπου 8-10 άτομα.

Όμως χθες οι φαντάροι ενημερώθηκαν ότι κανένας τους δεν θα πάρει άδεια λόγω "υπηρεσιακών αναγκών". Την ίδια στιγμή που άλλες μονάδες στο ίδιο στρατόπεδο δίνουν άδειες στους φαντάρους παρόλο που υπηρεσιακές τους ανάγκες είναι μεγαλύτερες από αυτές της 50 ΠΕΑ/ΑΠ».

http://www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis