Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:50 | 14/08/2015

Αλλεπάλληλες ήταν οι καταγγελίες για κλοπές των προσωπικών αντικειμένων τους από λουόμενου τόσο στα Λιμανάκια όσο και στην πλαζ της Βουλιαγμένης το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr το αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης «πλημμύρισε» από πολίτες κάθε ηλικίας οι οποίοι κατήγγειλαν κλοπές από το πρωί έως και νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ενώ αυτή απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Στα Β’ Λιμανάκια Βουλιαγμένης καταγγέλθηκαν περιστατικά στα οποία άγνωστοι δράστες παραβίασαν κλειδαριές αυτοκινήτων και άρπαξαν από χρήματα έως και προσωπικά έγγραφα.

Παρόμοια περιστατικά καταγγέλθηκαν και στους δρόμους γύρω από την πλαζ Βουλιαγμένης αλλά και στο Καβούρι όπου κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πάρουν τα κλειδιά μέσα από τα πράγματα που είχαν αφήσει στην παραλία οι λουόμενοι και στη συνέχεια με αυτά να ανοίξουν τα αυτοκίνητά τους!

Κάτι βέβαια που σημαίνει ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματά τους από τη στιγμή που έφτασαν στην παραλία και έτσι γνώριζαν και πού ακριβώς είχαν παρκάρει τα ΙΧ τους.

 

Από τη… μανία των κλεφτών δεν γλύτωσαν ούτε κάποια δίκυκλα αφού οι δράστες βρήκαν τρόπο να ξεκλειδώσουν τα καθίσματά τους και να αρπάξουν ό,τι βρήκαν στους αποθηκευτικούς χώρους τους.

http://www.notioanatolika.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis