Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:08 | 24/04/2016

Επί δύο συνεχόμενες μέρες τουρκική εφημερίδα κατηγορεί στα σοβαρά τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη ότι με την πτήση του με F-16 στο Αιγαίο ,παραβίασε τουρκικό εναέριο χώρο!

H εφημερίδα SOZCU για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αναφέρεται στην πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ με  F-16, η οποία σύμφωνα με το τουρκικό Γενικό Επιτελείο  πραγματοποιήθηκε στο τόξο ΣΚΥΡΟΥ-ΨΑΡΩΝ-ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ. Ειδικότερα δημοσιεύει ανάρτηση με τίτλο «Ο Έλληνας Επιτελάρχης πέταξε εντός του Τουρκικού Εναερίου Χώρου.

To άρθρο το οποίο έχει συντάκτη τον ίδιο δημοσιογράφο είναι όμοιο με το άρθρο της 23ης Απριλίου επισημαίνοντας και πάλι ότι: “ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ πέταξε πάνω από τα νησιά μας ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ και ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ παραβιάζοντας του τουρκικό εναέριο χώρο σε βάθος 2 μιλίων”.

Επιπρόσθετα και πάλι αναφέρεται στην επιθυμία της τουρκικής αεροπορίας  να επέμβει ,η οποία δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν απόφασης της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας και κλείνει με παρόμοιο τρόπο,  θέλοντας να δείξει πόσο μεγαλόψυχοι και καλοί είναι οι Τούρκοι και πόσο …κακοί είναι οι Έλληνες αναφέρει ότι: “την 17η Φεβρουαρίου  2016 κατά τη διάρκεια πτήσης του πρώην Αρχηγού της τουρκικής αεροπορίας  Πτέραρχου Ali Ozturk σημειώθηκαν παρενοχλήσεις από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη”.

 

Militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis