Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:06 | 31/01/2022

Πολίτες ενημέρωσαν την Άμεση Δράση για ένα Pitbull που βρισκόταν σε κίνηση στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, και πλήρωμα μετέβη στο σημείο περισυνέλλεξε το ζώο και το μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα, μέχρι να το παραλάβουν οι αρμόδιες Αρχές

Το βράδυ του Σαββάτου (29/01) περίοικοι και διερχόμενοι εντόπισαν σκύλο με τα χαρακτηριστικά Pitbull, να κινείται στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω. Όπως ανέφεραν το ζώο λίγες ώρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί στην περιοχή να κυκλοφορεί μόνο του. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μαζί με παρέα νεαρών που είχαν βγει σε περίπατο και εντόπισαν στο ζώο, κατάφεραν να το δεσμεύσουν, ενώ αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του, χωρίς αποτέλεσμα. Οι Αστυνομικοί μετέφεραν (30/01-02.00) το ζώο σε προσωρινή φιλοξενία στο Α.Τ Αιγάλεω, ενώ ενημέρωσαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Ο σκύλος παρελήφθη από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, και μεταφέρθηκε στον προσωρινό χώρο φιλοξενίας, από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μαντραφίλη ο οποίος και τον παρέλαβε.

Σε ανάρτηση ζωοφιλικής ομάδας στα κοινωνικά δίκτυα, αναζητούν τον κηδεμόνα του ζώου ή υπεύθυνη υιοθεσία ενώ σχολιάζουν την ανταπόκριση του πληρώματος της Άμεσης Δράσης, «Το πλήρωμα της άμεσης δράσης μετέφερε το ζώο στον χώρο που τους υπέδειξαν. Μπράβο σε αυτούς τους αστυνομικούς που στις ζώνες τους έχουν τα πιστόλια αλλά στην καρδιά τους έχουν ατελείωτη αγάπη για αυτά τα απροστάτευτα πλάσματα. Όποιος αναγνωρίζει ή αναζητά τον σκυλάκο να επικοινωνήσει».

Πηγή: nantiareport.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis