Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 24/12/2021

Αντιμέτωπος με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, αλλά και με Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα έρθει ο Αστυνομικός, που “συνελήφθη” από κάμερα σε ζωντανή σύνδεση, να βεβαιώνει πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε πολίτη, φορώντας ο ίδιος τη μάσκα… στο πηγούνι του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, η απόφαση ελήφθη απευθείας από τον ίδιο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης.

Τί συνέβη

Σήμερα το πρωί, η κάμερα της ΕΡΤ “συνέλαβε” έναν αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη να κόβει πρόστιμο σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα, ενώ ο ίδιος φορούσε τη δική του στο πηγούνι.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός της ομάδας «Πάνθηρας» και ο πολίτης είχαν μαζί τους μάσκα, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν την φορούσε. Ο αστυνομικός δεν την φορούσε σωστά καθώς η μάσκα του δεν κάλυπτε ούτε το στόμα, ούτε τη μύτη, ενώ ο πολίτης δεν τη φορούσε καθόλου.

Το αποτέλεσμα ήταν ο αστυνομικός χωρίς μάσκα να επιβεβαιώσει πρόστιμο στον πολίτη -χωρίς μάσκα-, λέγοντας πως «με όλο το σεβασμό πρέπει να τηρούμε τους νόμους».

Τί είπε στους συναδέλφους του ο Αστυνομικός

Ωστόσο, ο Αστυνομικός φέρεται να δικαιολογήθηκε στους συναδέλφους του πως θόλωναν τα γυαλιά του όταν “έκοβε” την κλήση και γι αυτό αναγκάστηκε να την κατεβάσει για λίγο στο πηγούνι του, μέχρι να γράψει την παράβαση.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

grtimes.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis