Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 14/12/2021

Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων και επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα που διενήργησαν, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 30 και 24 ετών, καθώς και σε βάρος 39χρονου Αλβανού για εγκληματική οργάνωση-συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι τον Μάρτιο του 2019 αφού αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διέρρηξαν Ιερό Ναό στην περιοχή της Ευκαρπίας, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Επιπρόσθετα, τον ίδιο μήνα με έτερο όχημα διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις στις περιοχές της Θέρμης και των Διαβατών, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο και χρηματικά ποσά. Το συνολικό ποσό της λείας του φτάνει τις 9.000 ευρώ.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τριών Ελλήνων ηλικίας 39, 32 και 22 ετών, για ισάριθμες περιπτώσεις κλοπών από δύο καταστήματα και ένα διαμέρισμα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, που έλαβαν χώρα κατά το τρέχον έτος.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis