Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 12/05/2017

Το «Fast and Furious» είναι από τις ταινίες που έχουν βγάλει πολλά sequel και ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Με τόσες ταινίες είναι λογικό να έχουν περάσει και πολλά κορίτσια.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Την Πέμπτη περιμένουμε να βγει στους κινηματογράφους η ολοκαίνουρια ταινία με τίτλο «The Fate of the Furious». Ας κάνουμε λοιπόν μία γρήγορη ανασκόπηση στις γυναίκες που πέρασαν από το Fast and Furious και τις θυμόμαστε.

Eva Mendes
fast&furious-eva-mendes-640

Η Eva Mendes έκανε το ντεμπούτο της στο «2Fast 2Furious», το 2003 και στη συνέχεια την είδαμε ξανά στο “Fast Five” να υποδύεται την Monica Fuentes.

Michelle Rodriguez
fast&furious-michelle-rodriguez-640

Οι λάτρεις της ταινίας δεν γίνεται να μην γνωρίζουν τη Letty Ortiz, την οποία υποδύεται η Michelle Rodriguez. Αποτελεί έναν από τους κύριους ρόλους της ταινίας και φυσικά παίζει και στη νέα ταινία.

Charlize Theron
fast&furious-theron-640

Είναι ο ολοκαίνουριος ρόλος για την τελευταία ταινία Fast and Furious που μας έκανε εντύπωση μόλις ακούσαμε ότι θα συμμετέχει.

Jordana Brewster
fast&furious-Jordana-Brewster-640

Στο ρόλο της Mia Torretto βλέπουμε την όμορφη Jordana Brewster, η οποία έχει παίξει σε πολλά από τα sequel. Είναι η πιστή αγαπημένη του Brian O’Connor.

Elsa Pataky
fast&furious-Elsa Pataky-640

Tην Elsa Pataky την είδαμε στα Fast Five, Fast & Furious 6 και 7, στο ρόλο της Elena Neves. Τώρα, αναμένουμε να την δούμε και στην νέα δόση της ταινίας, με τίτλο «The Fate of the Furious».

Gal Gadot
fast&furious-Gal-Gadot-640

H Gal Galdot είναι μοντέλο και ηθοποιός από το Ισραήλ. Στο Fast and Furious εμφανίζεται ως Gisele Yashar.

Gina Carano
fast&furious-gina-carano-640

Την Gina Carano την γνωρίσαμε από το MMA, όπου είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες. Το 2013 όμως την είδαμε και στη μεγάλη οθόνη στην ταινία «Fast & Furious 6» στο ρόλο της Riley Hicks.

Nathalie Kelley
fast&furious-Nathalie-Kelley-640

Άλλη μία καυτή παρουσία που έχει περάσει από το Fast and Furious είναι η Nathalie Kelly. Υποδύεται την Neela, το κορίτσι του «κακού» Takashi. Έπαιξε μόνο στην ταινία «The Fast and the Furious:Tokyo Drift» προς το παρόν, αλλά ίσως την δούμε στην πορεία.

Keiko Kitagaw
fast&furious-kitagawa-keiko-640

Η Keiko Kitagawa είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός. Την είδαμε κι αυτήν στο «The Fast and the Furious:Tokyo Drift» μόνο, αλλά η παρουσία της ήταν αισθητή. Ο ρόλος της ήταν η Reiko, ένα από τα μέλη της ομάδας του Han.

Devon Aoki
fast&furious-Devon-Aoki-640

Η Devon Aoki υποδύθηκε την Suki στην ταινία «2Fast 2Furious». Είναι η μόνη ταινία στην οποία συμμετείχε και έχει συνδεθεί με το ροζ Honda S2000, το οποίο οδηγούσε.

www.newsauto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis