Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 10/12/2021
Το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ υποστηρίζει ότι διαθέτει λιγότερους από 1.000 άνδρες και γυναίκες που μπορούν να αναποκριθούν αμέσως σε μια κλήση, και σε αυτόν τον αριθμό εμπεριέχονται κι οι 93 αστυνομικοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός αφού έχουν υποβάλει αίτηση για εξαίρεση εμβολιασμού.
 
Η τρέχουσα αναλογία αστυνομικών-πολιτών είναι η εξής: 1,3 αστυνομικός για κάθε 1.000 κατοίκους του Σιάτλ.
 
Μετά την επανεκλογή της, ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Σιάτλ, η Teresa Mosqueda, πρότεινε μια τροποποίηση στον προϋπολογισμό της δημάρχου Jenny Durkan που περιλαμβάνει περικοπή 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ το 2022, αναφέρει το Fox 13.
 
Η Mosqueda, υποστηρίζει το κίνημα για την αποπληρωμή των πόρων της αστυνομίας. Στόχος της παραμένει να μεταφέρει δολάρια στην εναλλακτική αστυνόμευση.
 
Αυτή και άλλα μέλη του συμβουλίου θέλουν να στρατολογήσουν και να εκπαιδεύσουν μια πολιτική δύναμη για να ανταποκρίνεται στις κλήσεις της 911, η οποία με τη σειρά της θα καταφέρει να μειώσει τις κλήσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκρίνονται καθημερινά οι αστυνομικοί.
 
Πρόσφατα, η δήμαρχος Jenny Durkan εξέδωσε έκτακτη διαταγή εγκρίνοντας μπόνους για την προσέλκυση προσλήψεων. Η πόλη λέει ότι προσφέρει 10.000$ για νεοσύλλεκτους και 25.000$ μπόνους για να προσελκύσει έμπειρους αξιωματικούς στο SPD.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis