Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:18 | 19/11/2023

Τον τρόμο σκόρπισε στο κέντρο της πόλης του Αλιβερίου το απόγευμα του Σαββάτου 18, Νοεμβρίου νεαρός 25 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών από τον πεζόδρομο του Αλιβερίου στο evima.gr, ο εικοσιπεντάχρονος επιτέθηκε σε αγόρι 20 ετών το οποίο περνούσε από τον πεζόδρομο και του έβγαλε μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εικοσάχρονος περνούσε από τον πεζόδρομο Αλιβερίου και ο εικοσιπεντάχρονος τον ρώτησε με επιτακτικό ύφος «που πας εσύ» με αποτέλεσμα εικοσάχρονος να του απαντήσει «τι σε ενδιαφέρει εσένα που πηγαίνω εγώ».

Αυτό στάθηκε αφορμή ο εικοσιπεντάχρονος να του επιτεθεί και να αρχίζει να τον χτυπά με μπουνιές. Περαστικοί φώναζαν βοήθεια καθώς και ένας ηλικιωμένος ο οποίος έβγαζε χρήματα από το ATM τράπεζας.

Ο εικοσάχρονος προκειμένου να αμυνθεί  τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του εικοσιπεντάχρονου και την στιγμή εκείνη τον είδε να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι για να του επιτεθεί.

Ο εικοσάχρονος κατάφερε να φύγει τρέχοντας και κατάφερε να ξεφύγει από τον εικοσιπεντάχρονο. Ο εικοσιπεντάχρονος υπό το φόβο ότι θα φτάσει η αστυνομία εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο εικοσιπεντάχρονος εντοπίστηκε στην Χαλκίδα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis