Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:25 | 02/05/2022

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 27χρονο, ο οποίος κατηγορείτο ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες αδελφές του πριν από 12 χρόνια, όταν ήταν και αυτός ανήλικος.

Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού υπό τη σύνθεση των δικαστών Ηλ. Γεωργίου, Π.Ε.Δ., Κ. Κωνσταντίνου, Α.Ε.Δ., Μ. Παπαθανασίου, Ε.Δ., επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών στο αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, στην κάθε μία από περιπτώσεις των αδελφών, με τις ποινές να είναι διαδοχικές. Συνολικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος είχε παραδεχθεί περίπου 30 κατηγορίες, που αφορούν το αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, για διάφορα χρονικά διαστήματα, κοινή επίθεση, απειλή και πρόκληση ψυχικής βλάβης.

Όπως έγραψε σε προηγούμενο δημοσίευμα ο «Φ», οι δύο νεαρές βρήκαν τη δύναμη και πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τον εφιάλτη που βίωναν, ο οποίος ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με θύτη τον αδελφό τους, ο οποίος ήταν τότε ανήλικος.

Τα όσα αποτρόπαια κατήγγειλαν άρχισαν να διαδραματίζονται, όταν αυτές ήταν στην τρυφερή ηλικία των έξι και οκτώ χρόνων αντίστοιχα. Οι δύο αδελφές προέβησαν σε καταγγελία ενώπιον των Αρχών, αναφέροντας ότι από το έτος 2009 o αδελφός τους τις κακοποιούσε σεξουαλικά, κάτι που συνεχίστηκε μέχρι το 2013.

Ο εφιάλτης σταμάτησε όταν και οι δύο αδελφές αποφοίτησαν από το Δημοτικό.

philenews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis