Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:37 | 06/07/2017

Οι Έλληνες Αστυνομικοί που στελεχώνουν τα μάχιμα πόστα του Σώματος, τα τελευταία χρόνια - πολύ συχνά - επιλέγουν να ενισχύουν τον εξοπλισμό τους, αγοράζοντας, με δική τους πρωτοβουλία και δικά τους έξοδα, τον ατομικό τους οπλισμό.

Τα πιστόλια GLOCK έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προτίμηση πολλών Αστυνομικών, δεδομένου ότι προσφέρουν μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κατά τη διάρκεια ενός ένοπλου περιστατικού.

Ας δούμε 3 λόγους για τους οποίους τα GLOCK αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή:

Απλή λειτουργία

Χωρίς περιττούς διακόπτες, μοχλούς ή κάποια άλλη ιδιαιτερότητα στη χρήση, τα συγκεκριμένα όπλα είναι ιδανικά για νέους σκοπευτές.

Το κυριότερα όμως είναι ότι αυτή η απλότητα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας σε δύσκολα περιστατικά με αυξημένη αδρεναλίνη και υψηλούς σφιγμούς.

Αξιόπιστη απόδοση

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε ένα νέο σκοπευτή είναι να αποκτήσει ένα όπλο που δυσλειτουργεί συνεχώς.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα η φήμη των πιστολιών GLOCK είναι διαχρονικά εξαιρετική.

Ειδικά για την περίπτωση των Αστυνομικών, οι δυσλειτουργίες και οι εμπλοκές των όπλων μπορεί να αποτελέσουν ακόμα και … "θανατηφόρο σύμπτωμα".

Ακριβή αποτελέσματα

Η ακρίβεια και η ευθυβολία των συγκεκριμένων όπλων είναι ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο γίνεται ακόμα σπουδαιότερο, για μία αγορά σαν την ελληνική όπου οι μελλοντικές αναβαθμίσεις των όπλων με επιπλέον ανταλλακτικά, δεν συνηθίζονται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis