Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:31 | 17/01/2022

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, στην πόλη της Κοζάνης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, επί της οδού Βεάκη 35χρονος άντρας, κρατώντας μαχαίρι, τραυμάτισε ελαφρά τον πατέρα του, ενώ αρχικά απειλούσε τη μητέρα του, αλλά και ότι θα αυτοκτονήσει.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πατέρας του έχει μεταφερθεί, με ελαφρά τραύματα, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 35χρονος από χθες, Κυριακή, είχε αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα στο δρόμο, ενώ είχε καυγαδίσει με τους γονείς του. Ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία και παρακολουθούσε το όλο θέμα, χωρίς να δύναται να παρέμβει, καθώς μέχρι τότε ο εν λόγω άνδρας δεν είχε κάνει κάτι αξιόποινο. Σήμερα το μεσημέρι, όμως, ο 35χρονος, κρατώντας μαχαίρι, φαίνεται να βγήκε εκτός εαυτού και, όταν ο πατέρας του με έναν γείτονα επιχείρησαν να τον πλησιάσουν, τραυμάτισε ελαφρά τον πρώτο, για να αφοπλιστεί πλήρως, στη συνέχεια, από την Αστυνομία.

Άμεσα στην περιοχή έφτασαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

kozanimedia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis