Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 03/01/2019

Φθορές σε δυο διαμερίσματα, στη συνοικία του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, προκάλεσαν οι σφαίρες από το όπλο ενός 37χρονου λοχία του Στρατού, ο οποίος θέλησε να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους με... μπαλωθιές.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», ο Λαρισαίος λοχίας βρισκόταν στο σπίτι φίλων του στην περιοχή του Αγίου Θωμά και πιθανότατα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

[custom:google-ads]

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 37χρονος πήρε ένα όπλο από έναν 64χρονο φίλο του και επιχείρησε να ρίξει στον αέρα.

Για άγνωστο λόγο, ωστόσο, ξεκίνησε να πυροβολεί σε χαμηλότερο ύψος, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε δυο γειτονικά σπίτια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι ένοικοι των δυο σπιτιών, εκείνη την ώρα, απουσίαζαν με συνέπεια να μην κινδυνεύσουν. Παρά ταύτα, όταν ο ένας ιδιοκτήτης επέστρεψε στην κατοικία του διαπίστωσε ότι το διαμέρισμά του ήταν... «γαζωμένο» καθώς και ότι είχαν προκληθεί φθορές σε κουφώματα και τζάμια.

Ο 37χρονος λοχίας βρέθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς για άσκοπους πυροβολισμούς ενώ μαζί του συνελήφθη και ο 64χρονος φίλος του και ιδιοκτήτης του πιστολιού γιατί του το παραχώρησε παράνομα.

Το πιστόλι κατασχέθηκε, ο 64χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου και αφέθηκε ελεύθερος καθώς ορίσθηκε τακτική δικάσιμος ενώ στρατονόμοι παρέλαβαν τον 37χρονο λοχία και αναμενόταν να τον οδηγήσουν χθες ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis