Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 19/01/2022

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας του Αγρινίου καθότι απογευματινές ώρες Τρίτης «έπεσε στα δίχτυα» της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας ένας άνδρας Ρομά που φέρεται να διέπραξε κλοπή μαμούθ στα Ιωάνιννα.

41χρονος Ρομά, κάτοικος Αγρινίου, ξήλωσε 1000 μέτρα  καλώδια χαλκού από Υποσταθμό του ΔΕΔΗΕ στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Ο «κυνηγός χαλκού»  ωστόσο έπεσε σε μπλόκο που έστησε η ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας , συνελήφθη και πλέον θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, την κλοπή-μαμούθ ο επιτήδειος φέρεται να τη διέπραξε στο διάστημα από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Τρίτης όταν και έγινε αντιληπτή από εργαζόμενο (ηλεκτρολόγο-μηχανικό) εταιρείας που εδρεύει στον Υποσταθμό.

Ενημερώθηκε άμεσα η Ασφάλεια Ιωαννίνων και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες ενώ ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές διευθύνσεις της Δυτικής Ελλάδας.

Οι αναζητήσεις είχαν αποτέλεσμα καθώς το βανάκι με τα κλεμμένα καλώδια εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε έλεγχο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου στην  εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων κοντά στην Αμφιλοχία.

Ο 41χρονος συνελήφθη και τα κλοπιμαία (αξίας 19.000 ευρώ) κατασχέθηκαν. Αναμένεται ο Ρομά να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την Ασφάλεια Ιωαννίνων να ενεργεί την έρευνα και να σχηματίζει τη σχετική δικογραφία.

Πρόκειται βέβαια για μια επιτυχία της τοπικής αστυνομίας και αύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis