Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 30/11/2021

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 46χρονη γυναίκα από τον σύζυγό της το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι τους στην περιοχή των Δειλινών Ηρακλείου. Ο 57χρονος σύζυγός της συνελήφθη και πλέον θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την ίδια την 46χρονη που τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο είδαν εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης πάνω της.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου και σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος την εξύβρισε, την απείλησε και στη συνέχεια άρχισε να τη χαστουκίζει στο πρόσωπο και στο κεφάλι, προκαλώντας της βλάβες, και μελανιές. Στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά, της έσκισε τα ρούχα και την απείλησε για τη ζωή της. Ο 57χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να προστεθεί στα σχεδόν καθημερινά συμβάντα βίας σε βάρος γυναικών που καταγράφονται στα αστυνομικά τμήματα του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις προχθές, Κυριακή, 34χρονη από τη Ρουμανία έπεσε θύμα βίας από τον Μαροκινό σύζυγό της. Μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι τους στο Ηράκλειο και αφού, σύμφωνα με την καταγγελία, την εξύβρισε, την ακολούθησε σε νυκτερινό μαγαζί και εκεί την χτύπησε, ενώ προκάλεσε φθορές στο κατάστημα με πέτρες που πέταξε στη τζαμαρία. Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση και από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis