Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:01 | 06/08/2021

Απαγχονισμένος μεσα στις τουαλέτες των κρατητηρίων της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών βρέθηκε ένας 56 χρόνος Βούλγαρος ο οποίος σήμερα θα οδηγούνταν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας.

Ο 56χρονος συνελήφθη προχθές γιατί υπήρχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απάτη, ενώ χθες πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα όπου και διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση του στις φυλακές Νιγρίτας, όπου και ήταν να μεταχθεί σήμερα το πρωί.

Ο 56χρονος Βούλγαρος ήταν κρατούμενος στο τμήμα μεταγωγών και δικαστηρίων Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 8:15 το πρωί ζήτησε να πάει τουαλέτα και εκεί με λωρίδα που είχε κόψει από το στρώμα των κρατητηρίων δυστυχώς απαγχονίστηκε. Ο αστυνομικός ο οποίος αντιλήφθηκε πως ο 56χρονος αργεί να βγει , έτρεξε μέσα στην τουαλέτα όπου και τον είδα απαγχονισμένο.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες κάνοντας κάρπα στον 56χρονο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον επαναφέρει στη ζωή.

Αμέσως στην αστυνομική Διεύθυνση Σερρών έφτασαν και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι επίσης επιχείρησαν να διασώσουν τον κρατούμενο.

Μετά τις πρώτες προσπάθειες τον διακομισαν στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για τον θάνατο του 56 χρόνου έχει διενεργηθεί ήδη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προανάκριση γίνεται από το αστυνομικό τμήμα Σερρών. Στην αστυνομική Διεύθυνση Σερρών έχουν ήδη φτάσει και τα αρμόδια κλιμάκια εγκληματολογικών ερευνών.

diktyotv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis