Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:06 | 09/07/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων:

Βραδινές ώρες της Παρασκευής (05-07-2024), γίναμε αποδέκτες διαμαρτυριών συναδέλφων μας για παράνομη, πραγματοποιηθείσα  αφισοκόλληση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων, αφίσες οι οποίες ανέφεραν ονοματεπώνυμα συναδέλφων μας που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στον εκλιπόντα Κ. Μανιουδάκη. 

Διαβάστε επίσης

   Αφού εκφράσουμε για μία ακόμη φορά τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος, θα παραθέσουμε τις απόψεις μας για το συμβάν αυτό.

   Είθισται σε απολυταρχικά και «σκοτεινά» καθεστώτα να εφαρμόζονται πολιτικές προπαγάνδας, προκειμένου με αυτές να περνάνε τις απόψεις τους στους θεσμούς και την κοινωνία.

   Σε μία όμως δημοκρατική πόλη, όπως αυτή των Χανίων τέτοιες «σκοτεινές» πρακτικές δεν βρίσκουν ανταπόκριση. «Αφισοκολλητές» που συκοφαντούν δημόσια τους συναδέλφους μας, θέτοντας σε δημόσια θέα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στην πόλη μας δεν θα βρουν καμία απολύτως ανταπόκριση ούτε στην χανιώτικη κοινωνία αλλά ούτε και στην ελληνική δικαιοσύνη, την οποία «κάποιοι»  προσπαθούν να επηρεάσουν.

   Γνωστοποιούμε στους «αφισοκολλητές» και σε οποιονδήποτε άλλον «επίδοξο» δράστη έκνομων ενεργειών κατά των συναδέλφων μας, ότι η Ένωσή μας είναι δίπλα τους, παρέχοντάς τους τη στήριξη που επιβάλλεται, όχι για συνδικαλιστικούς  λόγους, όπως μπορεί ο καθένας να υποθέσει, αλλά γιατί γνωρίζοντας το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα τους, είμαστε σίγουροι ότι δεν ενέχονται σε καμία απολύτως παράνομη ενέργεια.

   Παράλληλα ζητάμε από τη Φυσική Ηγεσία της Δ.Α. Χανίων αλλά και από τους Διοικητές των αρμοδίων Υπηρεσιών την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια κατά των συναδέλφων μας, όπως ακριβώς πράττει το σύνολο των Χανιωτών αστυνομικών για τους πολίτες της τοπικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Χανίων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ  Στυλιανός

6972871787

Η Γενική Γραμματέας

ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία

6947277209

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis