Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 28/01/2024

Θέμα χρόνου θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. τη σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο νεαρός δράστης, περίπου 25 έως 30 ετών, προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο ανήλικες σε πολυκατοικίες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές έψαξαν βίντεο από την περιοχή σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να εντοπίσουν δύο κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις ενός υπόπτου άνδρα, ο οποίος κινούνταν στις περιοχές των επιθέσεων. Παρότι φοράει κουκούλα, διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του, κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα, η 14χρονη φαίνεται να αναγνώρισε τον άνδρα από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Ωστόσο, εξέφρασε μία επιφύλαξη καθώς ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της φορούσε κουκούλα και μπορούσε να δει μόνο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του.

Οι αστυνομικοί, πάντως, αναζητούν έναν άνδρα γύρω στα 30, μετρίου αναστήματος, ο οποίος μιλάει σπαστά ελληνικά και σπαστά αγγλικά.

«Τσίριζα, έβαλε το χέρι του στο στόμα μου» - Τι λέει η 13χρονη για τον «δράκο» του ασανσέρ

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 13χρονης που επιχείρησε να βιάσει ο «δράκος των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν.

Η 13χρονη, μιλώντας στο Mega, εξομολογήθηκε πως «πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα».

Η ανήλικη συνεχίζει την περιγραφή της, λέγοντας: «Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

Με τη σειρά της η μητέρα της 13χρονης συμπλήρωσε ότι «καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φόβο και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”».

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis