Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αγωνιστικό περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.
13:58 | 05/08/2024

Στο πλαίσιο μιας ακόμα ξεχωριστής βιωματικής δράσης αλλά και της προετοιμασίας της ομάδας “HELLENIC POLICE RACING BY VTP” για το EKO ACROPOLIS RALLY (5 - 8 Σεπτεμβρίου 2024), ο Γιάννης Πλάγος υποδέχθηκε τον «survivor» Φάνη Μπολέτση το πρωί της Παρασκευής (02/08/24)μ στην αγωνιστική πίστα στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου της Τριόδου, στη Μεσσήνη, όπου είχαν την ευκαιρία να «τρέξουν» μαζί με το αγωνιστικό περιπολικό σε χώμα και άσφαλτο τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης. 

 

Διαβάστε επίσης

Ο «Μαχητής» του Survivor 2024 κάθισε στο cockpit στο πλευρό του Γιάννη Πλάγου, βιώνοντας το όλο feeling από τη νευραλγική θέση του συνοδηγού ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου με υψηλή παθητική ασφάλεια, όπως είναι το Peugeot 208 Rally4. Για λίγους γύρους στη συνέχεια βρέθηκε και ο ίδιος πίσω από το τιμόνι, δοκιμάζοντας την απαιτητική οδήγηση σε χωμάτινο τερέν αλλά και στην πίστα, πάντοτε με ασφάλεια και υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου Γιάννη Πλάγου. 

Στη σημασία της ασφαλούς οδήγησης και στην όλη προσπάθεια που εξελίσσεται με συνέπεια και πίστη στο πλαίσιο του Project Safety First, αναφέρθηκε αρχικά ο Γιάννης Πλάγος.

1

περιπολικο

«Project Safety First! Εμείς το διαλέξαμε και στη ζωή μας. Γιατί είναι τρόπος ζωής και στο αγωνιστικό κομμάτι. Συνεχίζουμε δυναμικά για να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά και ιδίως στα παιδιά μας που βρίσκονται τώρα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και με έναν τρόπο πειραματίζονται πως είναι η ασφαλής οδήγηση στην πίστα, στο χώμα, στην άσφαλτο. Όλα είναι ένστικτα, ας τους δώσουμε το σωστό παράδειγμα…».  

Πηγή:  star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis