Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 08/08/2021
Η Amazon αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου μπορούν να λαμβάνουν πλάνα από το Ring, με τις αλλαγές να καθιστούν σαφές ότι οι υπηρεσίες δεν επιτρέπεται πλέον να επικοινωνούν απευθείας με τους χρήστες.
 
Σε αναθεώρηση των οδηγιών, η Amazon έχει αναθεωρήσει προηγούμενες ασαφείς οδηγίες. Προχωρώντας, αντί να στείλετε email στους χρήστες του Ring ιδιωτικά, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα πρέπει τώρα να υποβάλλουν δημόσια αιτήματα στην εφαρμογή Neighbours.
 
"Αίτηση για αναρτήσεις βοήθειας μπορούν να εκδοθούν μόνο από επαληθευμένα προφίλ οργανισμών δημόσιας ασφάλειας", ανέφερε η Amazon σε μια ανάρτηση ιστολογίου την περασμένη εβδομάδα. "Έχουμε καθορίσει κατευθυντήριες γραμμές για να αποτρέψουμε υπερβολικά μεγάλα αιτήματα και όλες οι υπηρεσίες δημόσιας ασφάλειας πρέπει να συμμορφώνονται με την Πολιτική και τις Οδηγίες Αίτησης για Βοήθεια."
 
Εάν συμβεί ένα περιστατικό στην περιοχή ενός χρήστη, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν ένα χρονικό πλαίσιο 12 ωρών γύρω από ένα περιστατικό για να ζητήσουν βίντεο από τους χρήστες στη σχετική περιοχή. Η Amazon ορίζει ότι η "σχετική περιοχή" περιέχεται εντός 0,025 και 0,5 τετραγωνικών μιλίων γύρω από το σημείο όπου έχει συμβεί ένα περιστατικό.
 
Το ιστολόγιο αναφέρει επίσης ότι τα αστυνομικά τμήματα δεν επιτρέπεται να συλλέγουν σκόπιμα πληροφορίες σχετικά με νόμιμες δραστηριότητες, με τις διαμαρτυρίες να χαρακτηρίζονται ως απαγορευμένες.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis