Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 21/07/2024

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα, στο Λαγανά Ζακύνθου, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου, με στόχο την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Αποτέλεσμα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες εχτές (20.07.2024), από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαγανά, ήταν να κατασχεθεί μεγάλος αριθμός αμπουλών αερίου γέλιου, μπαλόνια και μηχανισμοί χρήσης.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, σε έρευνες στους χώρους των καταστημάτων, σε αποθηκευτικό χώρο και σε όχημα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: -2.341- αμπούλες αερίου γέλιου, εκ των οποίων -1.030- χρησιμοποιημένες, -243- μπαλόνια και -4- μηχανισμοί χρήσης.

Για τις παραπάνω υποθέσεις, συνελήφθησαν, αντίστοιχα, ο υπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων, ενώ σε ένα από αυτά βεβαιώθηκε και παράβαση ηχορύπανσης, διότι κατά διενεργηθείσα ηχομέτρηση, διαπιστώθηκε ότι η μουσική υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπτό όριο. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis