Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
20:23 | 21/09/2024

Το έχουμε τονίσει δεκάδες φορές ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Α Ηλείας είναι πολλά και χρήζουν άμεσης επίλυσης, με την υποστελέχωση να αποτελεί αυτή την στιγμή το πλέον οξύ πρόβλημα.

Η Διεύθυνση μας αυτή την στιγμή διατηρεί δεκαέξι διοικήσεις υπηρεσιών οι οποίες το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανέλθουν στις δεκαεπτά, ένεκα της δημιουργίας του τμήματος Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, το οποίο θα λειτουργήσει με την παράδοση του νέου τμήματος της Ολυμπίας οδού.

Διαβάστε επίσης

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το σύνολο των υπηρεσιών δεν δύναται να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που ολοένα παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Το προσωπικό αναγκάζεται να μετακινείται από την οργανική του θέση σε έτερες υπηρεσίες του νομού και όχι μόνο, προκειμένου να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που αποτελούν τροχοπέδη ως προς την αυτόνομη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.

Μοιραία υπηρεσίες αιχμής όπως ΔΙ.ΑΣ - Ο.Π.Κ.Ε -Υ.Α Πύργου -Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών & Τ.Α Ήλιδας αναγκάζονται να διαθέτουν δυνάμεις προς εκτέλεση καθηκόντων αντίθετα από τον σκοπό για τον οποίο οι ανωτέρω υπηρεσίες συστάθηκαν. 

 Ως Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας έχουμε μεταφέρει τόσο στην πολιτική όσο και στην φυσική ηγεσία του Σώματος όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα και αυτά που θα ανακύψουν εάν δεν εισακουστούμε και έχουμε ζητήσει επανειλημμένα την ενίσχυση της Δ.Α Ηλείας με προσωπικό, κατά την διάρκεια των ετήσιων τακτικών μεταθέσεων.

Επιπρόσθετα σε κατ' ιδίαν συναντήσεις μας με τον Ηλείο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα του είχαμε μεταφέρει μεταξύ άλλων το αίτημα μας για ενίσχυση της Δ.Α Ηλείας με προσωπικό, κάτι το οποίο επιτεύχθη κατά την διάρκεια των τακτικών μεταθέσεων 2024, με επτά συνάδελφους να ενισχύουν την Δ.Α Ηλείας.

Μετά το πέρας του χθεσινού συμβουλίου συμπληρωματικών μεταθέσεων η Διεύθυνση μας ενισχύεται επιπλέον με πέντε άτομα, με το αίτημα μας για περαιτέρω ενίσχυση να γίνεται πράξη (τηρουμένων πάντα των αναλογιών). 

 Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και όπως καταδικάζουμε τον εμπαιγμό που υφίσταται το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού από αυτούς που νομοθετούν και αποφασίζουν για εμάς, έτσι και θα αναδεικνύουμε οτιδήποτε κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και αποτελεί πάγιο και σωστό αίτημα των συναδέλφων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis