09:14 | 09/09/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση» στην ΠΟΑΞΙΑ για τη συνδικαλιστική της επιτυχία, που αφορά την αύξηση της ωριαίας νυχτερινής απασχόλησης κατά 0,40 λεπτά του ευρώ.

Μετά από ένα κοπιαστικό τριήμερο επιτυχημένων διαδηλώσεων, με συλλογική αποδοχή του καλέσματος της ΠΟΑΞΙΑ από τους συναδέλφους, για κάθοδο στους δρόμους, τα καταφέραμε!!!

«Σύντροφοι κερδίσαμε !!!»

κ. Πρόεδρε της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., τώρα μπορείτε ήσυχος, να επιστρέψετε πίσω στη πρωτεύουσα, με ψηλά το κεφάλι, αφού πράξατε και για φέτος, στο έπακρον, τα συνδικαλιστικά σας καθήκοντα. Ραντεβού του χρόνου, στην επόμενη (γεμάτη πάθος!) συγκέντρωση - διαδήλωση, στην επόμενη ΔΕΘ!

Κύριοι, τόσο οι επιτυχίες όσο και οι αποτυχίες του συνδικαλιστικού μας κινήματος έχουν όνομα!

Δυστυχώς όμως, η παρούσα διοίκηση της ΠΟΑΞΙΑ, μας έχει συνηθίσει, όταν η κυβέρνηση νομοθετεί κάτι θετικό να «σκοτώνονται» ποιος θα το πρωτοκαρπωθεί, εν αντιθέσει, βέβαια, στην αποτυχία όπου πάντα φταίνε οι «κυβερνώντες», καθώς εμείς οι συνδικαλιστές ούτε συνδιοικο΄θμε.. ούτε υπογράφουμε τους νόμους…!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης