Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:36 | 27/01/2024

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org .

Ανάληψη ευθύνης για βομβιστική επίθεση στην Εθνική Τράπεζα στα Πετράλωνα

Διαβάστε επίσης

Σε μια εποχή που η "φιλελεύθερη" οικονομία επιβάλλεται από το καπιταλιστικό σύστημα με τη θεμελίωση της εκάστοτε δεξιάς αντζέντας, τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικότερα στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, κορωνίδα αποτελούν οι τράπεζες.

Ο νόμιμος νταβατζής που επεμβαίνει και επηρεάζει τη ζωή μας στο όνομα του χρήματος, εξαθλιώνοντας το λαό και πλουτίζοντας τα τσιράκια και τους χαφιέδες των κυβερνήσεων.

Δεν είναι τυχαίο πως η κολεγιά ιδιωτικών κολοσσών, τραπεζιτών και κυβερνήσεων, είναι οι βασική κερδισμένη από τη μόνιμη κρίση που χτυπάει τη χώρα εδώ και χρόνια. Ιδιωτικοποιούν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που ανήκουν στο λαό, ασφαλίζοντας τα χρήματά τους στις τράπεζες με υπέρογκους τόκους, πλουτίζοντας όλο και περισσότερο. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο στους πλειστηριασμούς, αρπάζοντας ττα σπίτια του κόσμου όσο πιο γρήγορα γίνεται αδιαφωρόντας για τους ανθρώπους που εξαιτίας τους υποφέρουν εδώ και χρόνια.

Τα παραδείγματα άπειρα, ηλικιωμένοι άνθρωποι με προβλήματα υγείας, άνεργοι και πολλοί άλλοι που απλά δεν ανήκουν στο διεφθαρμένο κύκλο των απατεώνων - αρπακτικών της κυβέρνησης, των μεγαλοεφοπλιστών και τραπεζιτών. Εννοείται πως έχουν την υποστήριξη και τη βοήθεια των ένστολων σκουπιδιών της αστυνομίας, που ως γνωστές μαριονέτες των πλουσίων τρέχουν να φέρουν εις πέρας την "αποστολή" της έξωσης, παίρνοντας τα συχαρίκια από τους επώνυμους τοκογλύφους.

Θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά, αλλά όλοι γνωρίζουμε τον άθλιο ρόλο των τραπεζών. Οπότε θα επανέλθουμε στο θέμα μετά το επόμενό μας χτύπημα.

Ο κομβικός λόγος που επιλέξαμε να επιτεθούμε στη συγκεκριμένη τράπεζα στην οδό 3ων Ιεραρχών 115 στα Πετράλωνα, είναι το εφετείο στις 2/2/2024 του συντρόφου - αναρχικού Τζιώτζη Φώτη, στα πλαίσια της έμπρακτης αλληλεγγύης.

Αυτήν η τράπεζα ήταν ο πρώτος οικονομικός στόχος της δράσης του, για να συνεχίσει το συνειδητό δρόμο της παρανομίας που επέλεξε, "σπάζοντας" την άδειά του από τις φυλακές της Λάρισας, μη γυρίζοντας πίσω στην αιχμαλωσία, επιλέγοντας με αξιοπρέπεια να συνεχίσει να βαδίζει στα μονοπάτια της ελευθερίας και του ένοπλου αγώνα.

Κανένα κρατικό κάθαρμα δεν μπορεί νμα σταθεί εμ,πόδιο στην ελευθερία.

Τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο, δικαστές, εισαγγελείς, μπάτσοι που πηγαινοφέρνουν με χαρά τους κρατούμενους στα δικαστήρια, να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι μόνος του.

Όλα συνεχίζονται...

Την ευθύνη αναλαμβάνει η ομάδα

Σύμπραξη Εκδίκησης

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis