Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκαβ
20:30 | 09/09/2023

Αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες από την αστυνομική έρευνα για το πως ένας 71χρονος δολοφόνησε 35χρονο διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του στο χωριό Χίνκα στα Ιωάννινα.

 

Ο δράστης -ιδιοκτήτης της οικίας- βρισκόταν μέσα στο σπίτι του όταν αντιλήφθηκε ότι από την ανοιχτή πόρτα της εισόδου μπήκε διαρρήκτης, ο οποίος φορούσε στο κεφάλι μαύρη κουκούλα και κρατούσε μεταλλικό ρόπαλο ενός μέτρου.

Διαβάστε επίσης

 

Σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, ο διαρρήκτης τον χτύπησε με το ρόπαλο.

Τότε εκείνος μπήκε στο υπνοδωμάτιο και πήρε στα χέρια του από το κρεβάτι του περίστροφο μάρκας Wesson & Harrington , που όπως δήλωσε κατείχε ως κειμήλιο από τον πατέρα του και όπως διαπιστώθηκε δεν είχε άδεια για την κατοχή του.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έχει καταγράψει η Αστυνομία, στη θέα του διαρρήκτη, ο οποίος στο ένα χέρια κρατούσε το ρόπαλο και στο άλλο σουγιά, αφού ο δράστης και ιδιοκτήτης του σπιτιού τον προειδοποίησε επανειλημμένα να αποχωρήσει από το σπίτι, τον πυροβόλησε στη θωρακική χώρα κατά τη στιγμή που εκείνος επιχείρησε να του καταφέρει χτύπημα με το σουγιά στο σώμα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο διαρρήκτης ήταν ένας 35χρονος Έλληνας από τα Ιωάννινα.

Παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων , όπου που μετά από τη διαδικασία ανάνηψης στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O 71χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία και για το νόμο περί όπλων.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πηγή:  ieidiseis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis