Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικο_istock
23:44 | 21/10/2024

Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης

Στη φυλακή οδηγείται ο 45χρονος από το Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του πράξεις, εν αγνοία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, ανεβάζοντας στη συνέχεια το υλικό σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την καταγγελία, η σύζυγός του έγινε «ντετέκτιβ» και άρχισε να βρίσκει σε ροζ ιστοσελίδες βίντεο που απεικονίζουν την ίδια σε ερωτικές πράξεις με τον 45χρονο σύζυγό της. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο σύζυγός της είχε βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι όπου συζούσαν και κατέγραφε -ερήμην της- τις ερωτικές τους πράξεις. Πιο αναλυτικά, φέρεται να τη βιντεοσκοπούσε για περίπου τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και διαβίβασε το υλικό στη Δικαιοσύνη που το εξέτασε και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Άξιο μνείας είναι ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο η πράξη του είχε σκοπό «τον προσπορισμό περιουσιακού οφέλους», δηλαδή φέρεται να αναρτούσε τα ερωτικά βίντεο για να κερδίζει χρήματα.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η γυναίκα εγχείρισε στις Αρχές βίντεο, στο οποίο ο 45χρονος επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη ενώ στο δωμάτιο βρίσκεται το μικρό παιδί του. Για τη συγκεκριμένη πράξη ο 45χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικου ηλικίας κατώτερης των τριών ετών. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν μεταξύ αυτών που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου (τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα).

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης ο 45χρονος πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε αποφυλακιστεί μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα. Και αυτό διότι εξέτιε ποινή φυλάκισης μετά από μήνυση που είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε βάρος του από τη σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία.

www.ieidiseis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis