Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:59 | 15/12/2023

Tην Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου Φραγκίσκου Λελούδα ΠΝ, ως εκπροσώπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των διπλωμάτων στους αποφοίτους σπουδαστές της 9ης, 10ης και 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ), του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) του ΓΕΕΘΑ που πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής του Κλάδου Προσωπικού του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ, ο Γενικός Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης και Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Ομότιμος Καθηγητής Δρ. Αριστείδης Γιαπαλής καθώς και καθηγητές του επιστημονικού δυναμικού του Ινστιτούτου.

Στην 9η εκπαιδευτική σειρά συνολικά φοίτησαν εξήντα (23) σπουδαστές, μεταξύ αυτών και δύο (2) ανώτεροι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην 10η εκπαιδευτική σειρά συνολικά φοίτησαν εξήντα (40) σπουδαστές, μεταξύ αυτών και ένας (1) ανώτερος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην 11η εκπαιδευτική σειρά συνολικά φοίτησαν εξήντα (30) σπουδαστές, μεταξύ αυτών και ένας (1) ανώτερος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αναλυτικότερα φοίτησαν, 74 Αξιωματικοί από τις Ένοπλες Δυνάμεις, 14 Αξιωματικοί από τα Σώματα Ασφαλείας και 5 Μόνιμοι Υπάλληλοι  από την Βουλή των Ελλήνων και από την Προεδρία της Κυβέρνησης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα Φοίτησης, πραγματοποιήθηκε τη με φυσική παρουσία των Σπουδαστών και είχε διάρκεια 32 εβδομάδων.

Σκοπός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ήταν να συμβάλουν στη δια βίου μάθηση υπό μορφή σεμιναρίων, καθώς και στην ενεργό συμμετοχή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στη μαθησιακή διαδικασία. Τα μαθήματα επικεντρώθηκαν στους άξονες των ανθρωπιστικών, κοινωνικών, οικονομικών και εφαρμοσμένων σπουδών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis