Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
SIGMA SECURITY
16:19 | 25/07/2024

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία, μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να απολαύσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά μας.

Ωστόσο, η σκέψη της ασφάλειας του σπιτιού μας όσο λείπουμε μπορεί να είναι πηγή ανησυχίας.

Εδώ έρχεται να σας βοηθήσει η Sigma Security, προσφέροντας μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα που εξασφαλίζουν την προστασία και την ηρεμία σας.

 

Έξυπνοι Ανιχνευτές για Μέγιστη Ασφάλεια

Ανιχνευτής Καπνού WiFi ASD-100

Ο ανιχνευτής καπνού WiFi ASD-100 είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την πυρασφάλεια του σπιτιού σας. Με την ανίχνευση καπνού, ενεργοποιείται η ενσωματωμένη σειρήνα με ακουστική ισχύ 85dB στα 3 μέτρα και στέλνονται άμεσα ειδοποιήσεις στο smartphone σας μέσω των δωρεάν εφαρμογών Tuya και Smartlife. Ο ASD-100 είναι σύμφωνος με τις αυστηρές προδιαγραφές EN14604:2005 AC:2008, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά του.

Ανιχνευτής Διαρροής Νερού WiFi ALD-100

Ο ανιχνευτής διαρροής νερού WiFi ALD-100 είναι απαραίτητος για την πρόληψη ζημιών από διαρροές νερού. Όταν ανιχνεύσει διαρροή, ενεργοποιεί την ενσωματωμένη σειρήνα και στέλνει ειδοποιήσεις στο smartphone σας. Τροφοδοτείται από δύο αλκαλικές μπαταρίες AA και είναι κατάλληλος τόσο για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όσο και για ιδιωτικές κατοικίες, προσφέροντας τοπική και απομακρυσμένη ενημέρωση.

Εικόνα
simga security

Θερμικός πυρανιχνευτής WiFi AHD-100

Ο AHD-100 είναι ένας θερμικός πυρανιχνευτής WiFi που προσφέρει απαράμιλλη ασφάλεια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με υψηλή ευαισθησία και ασύρματη σύνδεση, ανιχνεύει άμεσα την αύξηση της θερμοκρασίας λόγω πυρκαγιάς και σας ενημερώνει μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Ο AHD-100 δεν απαιτεί σύνδεση με σύστημα συναγερμού, καθιστώντας τον ιδανικό για οποιοδήποτε χώρο.

Εικόνα
simga security

Εύκολη εγκατάσταση και παραμετροποίηση

Όλοι οι παραπάνω ανιχνευτές της Sigma Security είναι ασύρματοι και η εγκατάστασή τους είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς δεν χρειάζονται καλώδια. Η παραμετροποίηση τους γίνεται μέσω εφαρμογής για smartphones, επιτρέποντάς σας να τους προσαρμόσετε στις ανάγκες σας και να έχετε άμεση ενημέρωση για οποιοδήποτε συμβάν, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

Ασφαλείς διακοπές με τη Sigma Security

Με τους έξυπνους ανιχνευτές ASD-100, ALD-100 και AHD-100 της Sigma Security, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς άγχος, γνωρίζοντας ότι το σπίτι σας είναι προστατευμένο. Εγκαταστήστε τους σήμερα και απολαύστε την ηρεμία σας, αφήνοντας την προστασία του σπιτιού σας στα χέρια των ειδικών της Sigma Security.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sigmasec.gr ή επικοινωνήστε με έναν εγκαταστάτη από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Sigma Security.

1

 

SIGMA SECURITY

Sigma Security

Κεντρικό κατάστημα: Εθνάρχου Μακαρίου 5 173 43, Άγιος Δημήτριος

Υποκατάστημα: Πέλοπος 4 121 31, Περιστέρι

Τηλέφωνο Κατάστημα Αγίου Δημητρίου: 210 9716046

Κατάστημα Περιστερίου: 210 9716058

Ιστοσελίδα: www.sigmasec.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis