Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
20:17 | 12/06/2024

Ολοκληρώθηκε η διαλογή των ψήφων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και την εφορευτική επιτροπή για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων στα Συμβούλια Μεταθέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα τις 1, 2, 3 και 4 Ιουνίου 2024.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι παρατίθενται αλφαβητικά, έλαβαν τις κάτωθι ψήφους και εκλέγονται ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι πρώτοι δεκαεπτά (17) σε σταυρούς.

Διαβάστε επίσης

εκλογες

 εκλογες

Οι υποψήφιοι οι οποίοι παρατίθενται αλφαβητικά, έλαβαν τις κάτωθι ψήφους και εκλέγονται ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής οι πρώτοι τρεις (3) σε σταυρούς.

 ς

 

Οι υποψήφιοι οι οποίοι παρατίθενται αλφαβητικά, έλαβαν τις κάτωθι ψήφους και εκλέγεται ο πρώτος σε σταυρούς ως Τακτικό μέλος του κάθε Συμβουλίου Μεταθέσεων και ο δεύτερος ως αναπληρωματικός του.

 

 2

 

εκλογες αθηνων

 

 

εκλογες

 

 

 

εκλογεσ

 

 

 

 

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνέλθουν και θα συγκροτηθούν σε Σώμα το προσεχές χρονικό διάστημα, ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντα συμβούλου Πάκου Δημοσθένη.

Η διαλογή των ψήφων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με την καταμέτρηση των ψήφων για τους Αντιπρόσωπους της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis