Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:15 | 25/11/2014
 
Το πιστόλι Strike One από την Arsenal Firearms παρόλο που κατασκευάζεται στην Ιταλία, σχεδιάστηκεστη Ρωσία για τους Spetsnaz και άλλες ειδικές δυνάμεις. Είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις αρχές Νοεμβρίου 2014 για 884 δολάρια.
 
Το Strike One, ήδη από την πρώτη του εμφάνιση το 2012, φαίνεται ως η κορυφαία επιλογή για το επόμενο υπηρεσιακό πιστόλι των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Οι λόγοι είναι ίσως, ότι η εργονομία είναι καλύτερη από ένα Glock, το όπλο δεν είναι μικρό, κάθεται καλά στα χέρια, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορες βολές, και χάρη στο αρκετά μοναδικό σύστημα κλειδώματος, η ακρίβεια και η αξιοπιστία είναι κορυφαίες.
 
Σε αυτό το όπλο, η κάννη δεν γέρνει. Το όπλο χρησιμοποιεί ένα ξεχωριστό μηχανισμό κλειδώματος που ολισθαίνει προς τα κάτω για να επιτραπεί στη κάννη και στο κλείστρο να ξεκλειδώσουν, και ενώ η κάννη εξακολουθεί να κινείται προς τα πίσω λίγο δεν υπάρχει κατακόρυφη κίνηση. Αυτό επιτρέπει στην Arsenal να σχεδιάσει ένα σύστημα τροφοδοσίας, όπου το επόμενο φυσίγγιο γλιστράει καθαρά μέσα στη θαλάμη σε αντίθεση με τα άλλα πιστόλια. Σύμφωνα με την Arsenal, η σφαίρα είναι ήδη αρκετά μέσα στη θαλάμη από τη στιγμή που αφήνει τα χείλη του γεμιστήρα και οι δυσλειτουργίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
 

Το πιστόλι κάθεται βαθιά στο χέρι, κάτι που σημαίνει λιγότερη αισθητή ανάκρουση και γρήγορη ανεύρεση του στόχου μετά από μια βολή, κάτι που προτιμάται από σκοπευτές του ανταγωνισμού και ένστολους στην υπηρεσία.

 

ΠΗΓΗ: guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis