Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:54 | 10/01/2024

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να φύγει για το Εθνικό Τυπογραφείο, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του proson.gr, η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Αστυνομία. Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη θα περιέχει 1.213 θέσεις, κατανεμημένες σε μεγάλους δήμους όλης της Ελλάδας.

Εφόσον η προκήρυξη σταλεί στο Τυπογραφείο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα λάβει ΦΕΚ προς το τέλος του μήνα και οι αιτήσεις θα τρέξουν τον Φεβρουάριο.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό θα ισχύσει μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρξουν περεταίρω καθυστερήσεις είτε από το υπουργείο Εσωτερικών, είτε και από το ίδιο το ΑΣΕΠ το οποίο αυτή την περίοδο «δοκιμάζεται» από τον φόρτο αιτήσεων της 3ΓΒ/2023.

Το ηλικιακό όριο

Η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία θα περιέχει ηλικιακό όριο. Πιο συγκεκριμένα, συμμετοχή θα μπορούν να δηλώσουν μόνο όσοι πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια και είναι μεταξύ των 20 και 35 ετών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλικία μετρείται βάσει της χρονολογίας γέννησης του κάθε υποψηφίου και όχι της ακριβής ημερομηνίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2005.

proson.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis