Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
euro_unsplash
16:15 | 10/07/2024

Τα αντανακλαστικά και η ευσυνειδησία των τροχονόμων του Α.Τ. αερολιμένα Ηρακλείου γλίτωσαν έναν Γερμανό τουρίστα από μεγάλη περιπέτεια.

Ο άνδρας που έφτασε το πρωί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και αμέσως μετά την αποβίβασή του από το αεροσκάφος, πήρε τις αποσκευές του και κάθισε για λίγο σε ένα παγκάκι του αεροδρομίου.

Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια πήγε να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να πάει στο ξενοδοχείο του. Ξέχασε όμως στο παγκάκι ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε τα προσωπικά του έγγραφα και 4.450 ευρώ.

Ο άνδρας επέστρεψε στο αεροδρόμιο μετά από 40 λεπτά, όταν κατάλαβε τι έχει συμβεί και εμφανώς ταραγμένος εξήγησε στους αστυνομικούς του αεροδρομίου τι έχει συμβεί.

Εκείνοι τον ενημέρωσαν ως οι τροχονόμοι του αεροδρομίου είχαν βρει το τσαντάκι του και του το παρέδωσαν με τον άνδρα να μην πιστεύει πόσο τυχερός είχε σταθεί.

Ο Γερμανός, συγκινημένος και φορτισμένος, θέλησε να προσφέρει χρήματα στους άνδρες του Α.Τ. του αερολιμένα Ηρακλείου, κάτι που όμως εκείνοι δεν δέχτηκαν τονίζοντας πως έκαναν απλά το καθήκον τους.

Ο άνδρας έφυγε από το αστυνομικό τμήμα και επέστρεψε με κεράσματα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Πηγή:  creta24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis