Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικοι
18:39 | 20/04/2024

Η άμεση κινητοποίηση δύο αστυνομικών της Χερσονήσου αποδείχθηκε σωτήρια για μία 74χρονη στο Κράσι, η οποία είχε υποστεί εγκεφαλικό και ήταν για ώρες καθηλωμένη, ανήμπορη να αντιδράσει, σε ένα κρεβάτι, με την πόρτα του σπιτιού κλειδωμένη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, 16 Απριλίου, και το γεγονός ότι η γιαγιά δεν είχε δώσει σημεία ζωής ανησύχησε μία γειτόνισσα και συγγενή της, η οποία αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της 74χρονης.

Διαβάστε επίσης

Ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και άμεσα στο Κράσι έσπευσε περιπολικό με δύο αστυνομικούς της υπηρεσίας, όπως περιέγραψαν γείτονες.

Με την πόρτα κλειδωμένη, οι αστυνομικοί κινήθηκαν περιμετρικά της οικίας προκειμένου να εντοπίσουν κατάλληλο σημείο για να μπουν στο σπίτι. Με τη χρήση μιας σκάλας κατάφεραν να φθάσουν σε ένα παράθυρο, το οποίο έσπασαν για να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι η 74χρονη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι με τα μάτια ανοιχτά. Δεν είχε τις αισθήσεις της, είχε όμως σφυγμό.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο κατέφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο, παρέλαβε τη γιαγιά και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis